Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

U16(1):ΠΑΙΔΙΚΟ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!

Το προσεχές σαββατοκύριακο 30-31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το final 4 των παίδων. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον 1ο ημιτελικό τον Κύδωνα όπου στην κανονική διάρκεια ισοβάθμησε με 32 βαθμούς και 14-4.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στα αγωνιστικά τμήματα των αγοριών, οι παίδες μας "η γενιά του 2008" θα είναι συνεπείς στο ραντεβού τους. 

Μια "φουρνιά" παιδιών που ξεκίνησε και αγάπησε το μπάσκετ μέσα από την οικογένεια της ομάδας μας. Παιδιά που έδεσαν αμέσως χτίζοντας φιλίες και δημιουργώντας αναμνήσεις που ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα σβήσουν ποτέ. 

Άλλη μία λοιπόν , θα ζήσουν  στο final 4  του Σαββατοκύριακου και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μας έχουν κάνει ήδη υπερήφανους όλους.

Όπως είχε αναφέρει ο coach Δημητριάδης στην πρώτη συνάντηση της ομάδας αρχές του Σεπτέμβρη ...."σας υπόσχομαι ότι θα ζήσουμε μαζί μία σεζόν που θα την θυμάστε για όλη σας τη ζωή. Μαζί, σαν μία οικογένεια , θα απολαύσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι με πολύ δουλειά,  και δέσμευση ότι θα είμαστε μαζί στις δύσκολες αλλά και στις καλές στιγμές..." 

Σε αυτό το σημαντικό ραντεβού της ομάδας θα είμαστε δίπλα σας με το πιο δυνατό χειροκρότημα μας!!!!

Στο γήπεδο του Λίντο , θα χτυπάει η καρδιά των τελικών. 

Κύδων - Ανδρογέας,  Σάββατο 30 Μαρτίου στις 18:00 , στον πρώτο ημιτελικό. 

Αναμένουμε  την συμπαράσταση όλων.

Χορηγός τμήματος το ξενοδοχείο Anissa.

Συνοδοί τμήματος οι κ.κ Γαρεφαλάκης, Σταμούλος, Χασουράκης.