Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

Το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ αρχίζει αύριο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και το πρώτο τμήμα που ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις είναι οι Κορασίδες με εκτός έδρας παιχνίδι στον Άγιο Νικόλαο με την ομάδα του ΑΟΑΝ. Η αποστολή της ομάδας θα συναντηθεί στις 14,30 στον χώρο των χορηγών μας THE PRINCE INTERNET CAFE  και "ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ" Ζουρίδη Μαρία και θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο με πούλμαν, αφού άλλωστε εδώ και αρκετά χρόνια η ομάδα μετακινείται μόνο με επαγγελματικά πούλμαν. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17.00 και συνοδός τμήματος είναι η Γραμματέας του συλλόγου κ. Γιαουζάκη Μαρία.
Την αμέσως επόμενη μέρα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα των Παίδων με εκτός έδρα παιχνίδι στο Β.Α.Κ με την ομάδα του ΟΦΗ2. Η συνάντηση των παικτών θα γίνει στις 12.00 στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας με συνοδό τμμήματος το νέο μέλος της διοίκησης κ. Πρεβεζάνοος Διονύσης.
Μετά τις τελευταίες προπονήσεις, οι προπονητές των τμημάτων κα. Μάλλου και κος.Κασαπίδης ανακοίνωσαν στους παίκτες τα ονόματα που θα καταρτήσουν τις αποστολές.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στα δύο τμήματα, από την Διοίκηση της ομάδας, ελπίζωντας ότι μαζί με τα παιδιά θα παρευρεθούν στο γήπεδο και οι γονείς τους.     
Το δελτίο τύπου είναι μια προσφορά του χορηγού του παιδικού τμήματος "ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ"