Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Η Διοίκηση του Ανδρογέα με χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με δύο προπονητές και έναν βοηθό. Οι νέοι προπονητές είναι οι κ.κ. Βαλαμούτσουνος Λουκάς , Σηφάκης Δημήτριος και
βοηθός προπονητή στα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων ο κ. Πρεβεζάνος Διονύσης, φοιτητής Ιατρικής Σχολής , ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας.
Το συνολικό επιτελείο των προπονητών αριθμεί σήμερα 6 άτομα, υπό την εποπτεία του κ. Κασαπίδη Δημήτρη που μαζί με την κ. Μάλλου Νατάσα και τον κ. Παγωνίδη Παναγιώτη, έχουν αναλάβει την ανάπτυξη , τόσο των ακαδημιών, όσο και των αγωνστικών τμημάτων  και ελπίζουμε πολύ σύντομα να αυξηθεί.

 Ακολουθούν τα βιογραφικά σημειώματα για τους νέους προπονητές.




ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΦΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Συνδύασε τις σπουδές με το μπάσκετ αφού είναι απόφοιτος ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ως Τεχνολόγος Γεωπόνος και παράλληλα ασχολείται με το μπάσκετ από το 1991 παίζοντας σε ομάδες όπως η Αναγέννηση, Αριστοτέλη Φλώρινας, Χάνδακα, Πεδιάδα.
Επίσης είναι απόφοιτος της σχολής προπονητών καλαθοσφαίρισης Γ’ κατηγορίας, έχοντας ξεκινήσει την ενασχόληση του με την προπονητική εδώ και 2 χρόνια.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΑΛΑΜΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο.
Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ από το 1993 παίζοντας αρχικά στην Ακαδημία Αστέρα Ηρακλείου και αργότερα στο αντρικό τμήμα της ομάδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ σε ομάδες όπως  ο  Μίνωας, ο  Ηρόδοτος,  ο Χάνδακας, το Δειλινό, και η Χερσόνησος όπου είναι ενεργός παίκτης μέχρι και σήμερα.
Είναι απόφοιτος σχολής προπονητών καλαθοσφαίρισης ΓΓΑ ( Γ’ κατηγορίας) και από το 2014 προπονητής ακαδημιών μπάσκετ, την περίοδο 2014-2015 στις ακαδημίες του Χάνδακα.
Έχει παρακολουθήσει το  2ο Παγκρήτιο FORUM Τοπικής Διοίκησης και Αθλητισμού,  θέμα «Λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων & αθλητισμός για όλους »