Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

  Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας καλεί όλους τους δημοσιογράφους, την ΕΚΑΣΚ τους διαιτητές , τα μέλη του συμβουλίου , τον νομικό σύμβουλο και τους προπονητές σε δείπνο εργασίας με σκοπό τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιά και την ανάλυση των στόχων για την νέα περίοδο.
Ακολουθεί η σχετική πρόσκληση.
                    Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Α.Σ.ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ  σας προσκαλεί σε δείπνο εργασίας, που έγινε πλέον θεσμός, την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00  στο  «ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ» (Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως απέναντι από το ταχυδρομείο), με σκοπό να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς για το μπάσκετ ,να παρουσιάσουμε τον απολογισμό της προηγούμενης περιόδου  και τον σχεδιασμό της νέας.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
 Απαραίτητη η επιβεβαίωση παρουσίας μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο τηλέφωνο 6936-670802(Απόστολος Ανυφαντάκης) ή στο mail aanifadakis@gmail.com
Με τιμή
Απόστολος Ανυφαντάκης                                      Γιαουζάκη Μαρία

Πρόεδρος Δ.Σ                                                    Γενικός Γραμματέας

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ - ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ : 1987 Δ/ΝΣΗ : ΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΝΤΑΛΟΥ,ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΤΚ. 71.409 ΤΗΛ.6936-670802 – ΦΑΞ : 2810-253535 ΕΔΡΑ:ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΑΓΙΟΥ.ΙΩΑΝΝΗ - TMHMATA:ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ.
 ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ