Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ:«Σκληρό» παιχνίδι στο Λίντο. ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΟΦΗ 51-57

Σ’ένα αρκετά τραχύ παιχνίδι για τα δεδομένα του Παιδικού πρωταθλήματος εξελίχτηκε ο αγώνας μεταξύ Ανδρογέα και ΟΦΗ σήμερα 22 Οκτώβρη, που βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 51-57. Συγκεκριμένα ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και ήταν εμφανές ότι θα γινόταν ένα καλό παιχνίδι – με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει 11-12- τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα του διαιτητή Χατζημάρκου άρχισαν να σκιάζουν το κλίμα του αγώνα αν και το ημίχρονο έληξε 27-23. Το 3ο δεκάλεπτο αποτέλεσε το αποκορύφωμα του ρεσιτάλ της κακής διαιτησίας του συγκεκριμένου διαιτητή –πάντα εις βάρος του Ανδρογέα- (ακόμα και όταν τραυματίστηκε ο Μπαγλάνης από πτώση αντιπάλου πάνω  του δεν σφύριξε το φάουλ και ούτε διέκοψε το παιχνίδι να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον αθλητή), με συνέπεια ό ΟΦΗ να ξεφύγει ακόμα και 15 πόντους και κάπου εκεί να κριθεί το ματς το οποίο τελικά έληξε με 6 πόντους διαφορά. Ουσιαστικοί από τον ΟΦΗ οι Μαλλιαράκης, Κοκοσάλης και Τοχτάμης ενώ από τον Ανδρογέα οι Σηφάκης Γ., Μπαγλάνης Στ. και Παγωνίδης. Αρνητικός πρωταγωνιστής όπως είπαμε και παραπάνω ο διαιτητής Χατζημάρκου που εν ολίγοις ευθύνεται για το αποτέλεσμα, ενώ στα θετικά του αγώνα η παρουσία ιατρού κ. Ψυχαράκη Χρήστου.
  Οι συνθέσεις:
Ανδρογέας: (Κουμιανάκης) Σηφάκης Εμ.,Παγωνίδης Ν.11, Λιν Γι  4, Τσιμπιμπάκης Κ. 1, Καλογεράκης  Ν., Σταυρακάκης Γ., Μπαγλάνης Στ. 8, Κοσμαδάκης Χρ.6, Ξηρουδάκης Γ., Σηφάκης Ι. 21, Κότσι Κλίτι, Αντιφυλλιώτης Ευστρ.

ΟΦΗ: (Καρλάφτης) Σαμοθράκης Π., Κατεργιανάκης Κ.1, Παπαδάκης Γ., Ζουρμπάκης Α.6, Μαλλιαράκης Μ.13, Κοκοσάλης Μ.8 (1), Φανουράκης Γ., Σπυριδάκης Μ. 9, Τσότρας Ι.6(1), Τοχτάμης Κ. 12(1), Πρασανάκης Μ., Καμπάκας Φ.2.