Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ:ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΑΚΡΩΤΗΡΙ 57-51

ΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΓΕΑ
Το τελικό 57-51 δεν προδίδει στο ελάχιστο το ντέρμπι που προηγήθηκε στο γήπεδο του Λίντο σήμερα 1η Οκτώβρη στο πρωτάθλημα του παιδικού μεταξύ του γηπεδούχου Ανδρογέα και του Ακρωτηρίου.
Μ’ένα καταιγιστικό πρέσινγκ στο 1ο δεκάλεπτο το Ακρωτήρι κατόρθωσε να προηγηθεί 7-17 με τον Ανδρογέα να κάνει σωρεία λαθών τα οποία  οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν ανάλογα.
Στο 2ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανασκουμπώθηκαν και με μια άμυνα από γρανίτη κατόρθωσαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι με το ημίχρονο να λήγει 23-23.
Όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα αδιάκοπο ντέρμπι με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ με αρκετά λάθη αλλά και αρκετές καλές φάσεις που είχαν σαν επιστέγασμα το τελικό σκορ 48-48 αφού ο Σηφάκης δεν ευστόχησε σε ελεύθερες βολές 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και έτσι το παιχνίδι πήγε στη παράταση.
Πολύ πιο ψύχραιμα τα παιδιά του Ανδρογέα κατόρθωσαν να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού στην παράταση και μ’ένα ξέσπασμα στο τέλος πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και το ψυχολογικό αβαντάζ που είχαν χάσει μετά από την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο Αρκαλοχώρι με τελικό σκορ 57-51.
Σηφάκης Γ., Μπαγλάνης Στ., Παγωνίδης Ν, Καλογεράκης Ν. και Κοσμαδάκης Χρ. ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους ενώ από το Ακρωτήρι οι Μαρινάκης, Αζάς, Νεονάκης και Μαυρεδάκης.
Πολύ καλή η διαιτησία των Τζάμη-Πολυχρονάκη.
Οι συνθέσεις:
Ανδρογέας: (Κουμιανάκης Π.) Λαθουράκης Εμ.,Παγωνίδης Ν. 5, Λιν Γι , Τσιμπιμπάκης Κ, Καλογεράκης  Ν. 7, Κλίτι Κ. 2, Μπαγλάνης Στ. 14, Κοσμαδάκης Χρ. 7, Σηφάκης Εμ.,  Σηφάκης Ι. 22(2),Ξηρουδάκης Γ., Αντιφυλλιώτης Ευστρ.
Ακρωτήρι: (Αζάς) Κωστάρας Δ., Βαλαδάκης Χ., Ρομπολάκης Ν.,Νεονάκης Φ. 6(1), Σακούτης Ν., Μαυρεδάκης Α.6, Μαρινάκης Δ.23, Γκουγκουστάμος Β., Ματαράγκας Κ., Αζάς Λ.16(4), Παπαδομανωλάκης Κ., Βαλαδάκης Γ.