Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΟΦΗ-ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 57-41

Πρεμιέρα για το τμήμα "των κορασίδων", που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των Νεανίδων το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, σε εκτός έδρας παιχνίδι στο ΒΑΚ με τον ΟΦΗ. Αξιόλογο και μαχητικό σύνολο που στάθηκε στις περιστάσεις του αγώνα και ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Άλλωστε ο στόχος για το τμήμα είναι να κερδίσει από την συμμετοχή του σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα από την κατηγορία που πρέπει.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα, 13-02,14-07,11-21,19-11.
Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν κακό για τα κορίτσια μας, αλλά από τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου και μετά ισορρόπησαν το παιχνίδι και κοίταξαν στα ίσα την αντίπαλη ομάδα, που υπερτερούσε αριθμιτικά και ηλικιακά, αλλά δεν είχε την ψυχή και την θέληση που είχαν τα κορίτια μας. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας ακολουθούσε το σκορ και κατάφερε να μειώσει στους 6
πόντους. Η ευστοχία στα τρίποντα του ΟΦΗ είναι το σημείο κλειδί του αγώνα. Τέλος ο προπονητής μας έδωσε χρόνο συμμετοχής και ευκαρίες στις "μικρές" της ομάδας.
ΟΦΗ:ΒΑΤΣΙΝΑ 15(4),ΚΟΥΡΑΤΟΡΑ 12(4),ΠΑΠΑΔΑΚΗ Α9(2), ΛΙΟΝΤΑ 5,ΙΑΤΡΑΚΗ 2, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ 2, ΤΖΑΝΕΤΗ 3,ΚΑΣΑΠΙΔΗ 9, ΦΡΑΓΚΑΚΗ, ΜΠΟΡΜΠΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ Ε,  ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ.
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ(ΣΗΦΑΚΗΣ):ΛΕΝΑΚΑΚΗ 11(1), ΤΣΑΚΟΥΜΗ 1, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ 13, ΠΑΠΑΔΑΚΗ 8, ΝΗΣΤΙΚΑΚΗ 4,  ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗ 4,  ΠΑΚΕ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.
Μπράβο στα κορίτσια μας και καλή συνέχεια από τους χορηγούς μας "VISION PACK" και "ΖΟΥΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ".