Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΙΔΙΚΟ 1:ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΟΑΧ 47-53

ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ 1
Δεν μπόρεσε να βρει λύσεις η ομάδα του παιδικού1 σήμερα 17/11 απέναντι στον ΟΑΧ στο γήπεδο της Αλικαρνασσού με αποτέλεσμα να χάσει 47-53 και να κάνει βήματα πίσω από τους  στόχους της. Ενώ ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε 7-2  στη συνέχεια φάνηκε η αντίδραση και η δυναμική των παικτών του ΟΑΧ που ισοφάρισαν και το Α΄ δεκάλεπτο τέλειωσε 13-14. Λίγο καλύτερη η εικόνα για την ομάδα μας στο Β΄ δεκάλεπτο με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει 26-22.Και στο τρίτο δεκάλεπτο όμως κατάφερε η ομάδα να κρατήσει έστω μια μικρή διαφορά με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας μικρός εφησυχασμός. Το Δ΄ δεκάλεπτο αποδείχθηκε καταστροφικό όπου ο ΟΑΧ παίζοντας συνεχές πρέσινγκ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και σε συνδυασμό με την τρομερή αστοχία που χαρακτήρισε όλους τους παίκτες που έπαιξαν οδήγησε σε ένα επί μέρους 7-18. Το τελικό σκορ δίκαια βρήκε νικήτρια την ομάδα του ΟΑΧ και έδωσε παράλληλα στους παίκτες της ομάδας μας να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια και ότι θα πρέπει να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα αν θέλουν να κάνουν την υπέρβαση.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ
Προπονητής:  ΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ Π.
Παίκτες: ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Γ. 8 (2), ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ Ν. 16 (1), ΒΟΥΙΔΑΣΚΗΣ Μ.4, ΤΣΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ Κ.5,ΚΟΝΤΟΣΗΣ Μ.2, ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜ., ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝ., ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΜ.2, ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ Μ., ΑΝΤΙΦΥΛΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡ. 10 (1),
ΟΑΧ
Προπονητής:  ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ Η.

Παίκτες: ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ Ε.2, ΒΑΤΣΑΚΗΣ Ι., ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗΣ Μ., ΣΑΛΙΒΟΥΡΑΚΗΣ Μ., ΛΥΒΙΑΚΗΣ Μ.29 (1), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.14, ΚΑΖΑΝΗΣ Α., ΚΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ Μ., ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ Χ.2, ΤΣΙΣΜΕΝΑΚΗΣ Β., ΧΙΩΤΑΚΗΣ Γ6.
Συνοδός τμήματος ο κ. Σηφάκης Βαγγέλης.
Χορηγοί τμήματος Φροντιστηριακός όμιιλος ΕΝΑ, ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΣΗ ΟΕ, VISION PACK.