Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΕΦΗΒΙΚΟ:ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΑΣΚΗΣΗ 62-60

ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Η εκτίμηση ότι η νεoσύστατη ομάδα της Άσκησης δεν θα αποτελούσε σοβαρό εμπόδιο για την νεανική ομάδα του εφηβικού μας (αφού η πλειοψηφία των παικτών είναι Παίδες) παραλίγο να αποδειχτεί μοιραία αφού το παιχνίδι ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΑΣΚΗΣΗ (Λίντο 11/11/18) κρίθηκε από το τελευταίο άστοχο σουτ των παιδιών της Άσκησης   62-60.
Σ’ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με την απουσία αρκετών  παικτών και την κούραση βασικών παικτών από τα συνεχόμενα παιχνίδια να παίζει σημαντικό ρόλο, η προσδοκία όλων ήταν ότι, παρόλα αυτά, θα μπορούσε η ομάδα μας να τελειώσει νωρίς τον αγώνα. Η Άσκηση όμως και ο προπονητής της είχαν διαφορετική άποψη. Με καλά στημένη άμυνα πάνω στα ατού του Ανδρογέα κατόρθωσε να περιορίσει σημαντικά την επιθετική παραγωγή των γηπεδούχων. Απόρροια αυτού ήταν το παιχνίδι να φτάσει να κριθεί κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Κέρδος για τον Ανδρογέα το ροζ φύλλο αγώνα και το μάθημα ότι σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύεις μέχρι το τέλος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ
Προπονητής:  ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΜ.
Παίκτες:  ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ Ν. 22 (1), ΤΖΕΡΝΙΑΣ Π.,ΚΟΝΤΟΣΗΣ Μ., ΜΠΑΓΛΑΝΗΣ ΣΤ.12, ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ ΧΡ.6,ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝ.6, ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΜ., ΑΝΤΙΦΥΛΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡ. 14, ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Γ.2
ΑΣΚΗΣΗ
Προπονητής:  ΚΑΡΚΑΝΑΚΗΣ ΣΤ..
Παίκτες: ΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ Γ.17 (3), ΛΟΥΛΑΚΗ Ε.3, ΤΖΑΤΖΑΣ Κ., ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Μ.19(3), ΚΑΛΕΜΑΚΗΣ Ι., ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ Χ.2, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Π.14, ΜΑΚΡΑΚΗΣ Ε., ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ Ν.5 (1), ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ Η., ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ Μ.