Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΙΔΙΚΟ 1: ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ - ΟΦΗ (51-51) 57-52

4ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΞΙΑ ΝΙΚΗ.
Για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα ο αγώνας του παιδικού 1 απέναντι στον πανίσχυρο ΟΦΗ σήμερα 3/11 στην Αλικαρνασσό, κρίθηκε στην παράταση (κανονικός αγώνας 51-51) με τελικό σκορ 57-52 σπάζοντας καρδιές μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Ο αγώνας ξεκίνησε από την αρχή δυνατά και για τις δυό ομάδες με το σκορ να εναλλάσσεται και το Α΄ δεκάλεπτο να τελειώνει 13-9. Ακόμα καλύτερη η εικόνα της ομάδας που βρήκε λύσεις απέναντι στην άμυνα του ΟΦΗ και έκλεισε το ημίχρονο με 31-25. Στον Γ΄ δεκάλεπτο ο ΟΦΗ όπως ήταν φυσικό αντέδρασε κλείνοντας διαδρόμους και κάνοντας παγίδες πάνω στην πρώτη πάσα με αποτέλεσμα πολλές χαμένες μπάλες και μια τεράστια ανατροπή στο σκορ που έφτασε ακόμα και τους 13 πόντους διαφορά κλείνοντας το δεκάλεπτο 37- 46. Με το ξεκίνημα όμως του Δ΄δεκαλέπτου 6 γρήγοροι πόντοι (1 τρίποντο και ένα γκολ-φάουλ)  από την μεριά του Ανδρογέα τον έφερε σε απόσταση αναπνοής από τον αντίπαλο δίνοντας μια άγρια ομορφιά στον παιχνίδι. Και ενώ στο τέλος όλα έδειχναν ότι εύκολα ή δύσκολα ο ΟΦΗ θα έπαιρνε το παιχνίδι αφού στο 48- 50 υπήρξαν αρκετές άστοχες βολές από τον Ανδρογέα και το σκορ ελάχιστα είχε μεταβληθεί (49-51) με μια κίνηση ματ στο τελευταίο δευτερόλεπτο κατόρθωσε με ένα λέιαπ του Σκουλούδη να ισοφαρίσει και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση. Οι δυνατές άμυνες, η κούραση και τα πολλά άστοχα σουτ ανέδειξαν τελικό νικητή τον Ανδρογέα που εκείνες τις κρίσιμες στιγμές είχε καθαρότερο μυαλό και καλύτερες επιλογές.
Για άλλη μια φορά η ομάδα απέδειξε ότι παλεύει μέχρι το τέλος ματς που θεωρούνται χαμένα αποδεικνύοντας έτσι ότι έχει στόφα νικητή και ότι θα αγωνιστεί για να πετύχει το καλύτερο δυνατό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ερχόμενοι από δυό βδομάδες απραξίας κατόρθωσαν να αναδειχτούν νικητές.
Συνοδός τμήματος ο κ.Βαγγέλη Σηφάκη.
Χορηγοί τμήματος Vision pack, Φροντιστηριακός όμιλος ΕΝΑ και ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΣΗ ΟΕ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (ΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ Π.) ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ Ν. 26 (1), ΒΟΥΙΔΑΣΚΗΣ Μ.5, ΤΣΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ Κ.2,ΚΟΝΤΟΣΗΣ Μ.4, ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜ., ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝ.2, ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΜ., ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ Μ., ΑΝΤΙΦΥΛΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡ. 4 (1), ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ Γ. 14 (2)
ΟΦΗ( ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ Σ.)ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Γ., ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ Α., ΒΛΑΧΑΚΗΣ Γ.3 (1), ΠΕΤΡΟΣΙΑΝ.3, ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ Π.6, ΠΡΑΣΑΝΑΚΗΣ Μ.7, ΚΑΜΠΑΚΑΣ Φ.7, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Γ., ΤΣΟΤΡΑΣ Ι.4, ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ Γ.20, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.2