Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

«Σκόνταψε» το παιδικό 1 απέναντι στον Ηρόδοτο

Δεν μπόρεσε το παιδικό 1 να κάνει τη δεύτερη νίκη απέναντι στον ιδιαίτερα μαχητικό Ηρόδοτο το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στην Αλικαρνασσό. Παιχνίδι δυνατό από την αρχή που χαρακτηρίστηκε από  το πολύ δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων – διαιτητών επιτρεπόντων- με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολη η διαχείριση του ματς και τον τραυματισμό του Σκουλούδη με σπασμένο πλευρό. Αν προσθέσουμε σε αυτό και το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες  δεν ήταν σε καλή σωματική κατάσταση λόγω ιώσεων τότε το τελικό σκορ (70-63) μάλλον ήρθε κάπως φυσιολογικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα δεν προσπάθησε ή ότι τα παράτησε. Απλά δεν μπόρεσε σήμερα να βγάλει τον καλό της εαυτό. Ευχόμαστε αυτό να είναι ένα διάλειμμα από τις καλές εμφανίσεις και ότι τα παιδιά – όντας  υγιή- θα ανακάμψουν.   
Οι   συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: ( Σταματάκης Μ.)  Γαργανουράκης Χ. 3 (1), Κομψέλης Γ., Σφακάκης Γ., Κατσούρρι Ε. 23, Κουμαντάκης Ε., Τσιναρίδης Γ., Μανασσάκης Σ.10 (2), Καραγιαννάκης Μ.2, Καρκανάκης Ε., Λαμπράκης Ν.11(2), Καραγιαννάκης Σ.10(1), Βαράκλας Α.9

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ: ( Κουμιανάκης Π.) Βουϊδάσκης Μ. 2, Παγωνίδης Ν.30(3), Τσιμπιμπάκης Κ.6, Λαθουράκης Ε., Σκουλούδης Γ. 3(1), Σηφάκης Ε.7 (1), Τουλουπάκης Μ., Αντιφυλιώτης Ευστρ.8 (1), Κοντόσης Μ.7(1) 
Συνοδός τμήματος ο κ.Βαγγέλης Σηφάκης.
Χορηγοί τμήματος Φροντιστηριακός όμιλος ΕΝΑ, ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΣΗ ΟΕ, VISION PACK.