Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ -ΚΥΔΩΝ 62-68 (κ.α. 58-58).

Άλλο ένα πολύ ωραίο παιχνίδι πρόσφεραν οι παίκτες της εφηβικής ομάδας στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν και  κράτησε το ενδιαφέρον και τα 45 λεπτά της διάρκειας του. Με όπλα το πάθος, την ταχύτητα και τη συνεχή πίεση σε όλο το γήπεδο, κατάφεραν να περιορίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη μεγάλη διαφορά ύψους και δύναμης αλλά και τις ελλείψεις λόγω τραυματισμών τριών  σημαντικών για την ομάδα επιλογών. Τα παιδιά έδωσαν το 100% της ενέργειας τους και χειροκροτήθηκαν από όλους μετά τη λήξη του αγώνα.
Οι διαιτητές του αγώνα ήταν αντάξιοι των γνώσεων και των δυνατοτήτων τους.
Το μόνο που μπορούμε να πούμε ως συμβουλή  είναι ότι θα πρέπει να αφήνουν τους αθλητές να είναι οι πρωταγωνιστές  και να θυμίσουμε τον  ορισμό της λέξης  «αλλοίωση»
αλλάζω, μεταβάλλω, τροποποιώ, επεξεργάζομαι κάτι, προς το χειρότερο. Πριν βιαστούν κάποιοι προβούν σε χαρακτηρισμούς να θυμίσουμε ότι υπάρχει το βίντεο του αγώνα που αποδεικνύει την ορθότητα της άποψης μας.
 ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ):  ΣΗΦΑΚΗΣ Ι. 28 (4), ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ 18, ΤΣΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ 2, ΚΟΝΤΟΣΗΣ 2, ΒΟΥΪΔΑΣΚΗΣ, ΜΠΑΓΛΑΝΗΣ 12, ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ, ΣΗΦΑΚΗΣ Ε., ΚΛΙΤΙ, ΑΝΤΙΦΙΛΙΩΤΗΣ.
 ΚΥΔΩΝ (ΛΕΚΑΚΟΣ): ΤΣΙΝΑ, ΤΖΙΩΡΑΣ 24, ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΣ 9, ΓΟΥΤΣΟΓΛΟΥ 5, ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ, 16, ΖΕΡΒΟΣ 4, ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ 2, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ, ΜΑΡΚΕΡΑΚΗΣ 8 (1).
Συνοδός τμήματος ο κ. Μίλτος Κοσμαδάκης.
Χορηγός το ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ