Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ, ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΔΕΙΛΙΝΟ 58-57

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της για το κύπελλο Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, απέναντι στην ομάδα του ΑΟ ΔΕΙΛΙΝΟ. Έγινε ένα όμορφο  «καθαρό» παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Μέχρι το ημίχρονο η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ και μετά την τρίτη περίοδο έκανε λάθη δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Η συνέχεια ήταν συναρπαστική  με εναλλαγές στο σκορ στην τέταρτη περίοδο , όπου ο αγώνας ήταν απαγορευτικός για καρδιακούς. Η διαιτησία των Μπανασάκη, Καρανικόλα Ελ, εξαιρετική.  Στην επόμενη φάση θα υποδεχτούμε την ομάδα του ΟΑΧ.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας μας Μανόλης Δημητριάδης δήλωσε:
«Αντιμετωπίσαμε το ματς του κυπέλλου σαν ένα φιλικό προετοιμασίας ώστε να τεστάρουμε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Συνεχίζουμε πάνω στην φιλοσοφία μας με μια νεανική ομάδα που προσπαθεί να παίξει μοντέρνο και ελκυστικό παιχνίδι. Τα παιδιά ανταπεξέρχονται θετικά στο πλάνο και αυτό είναι που με γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον.»
Το φύλλο αγώνος:
Γ.Α.Σ. ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ(Δημητριάδης, Κουμιανάκης): Μεταξωτός 7, Παγωνίδης 16(2), Λυριντζάκης 3, Τζιμπιμπάκης, Γκέκα 9(2), Νταής 6, Μπαγλάνης, Πηρουνάκης 7, Αλετράς, Πούλιος Ευ. 10, Πούλιος Β, Κοντόσης.
Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ(Καρκανάκης): Ζουρμπάκης 1,Γιανναδάκης, Αντωνογιαννάκης 12, Τσίλογλου 10, Πέτρου, Καλλέργης 10, Χρηστάκης 4, Εκίζογλου 9(1),Σαμοθράκης, Κυρίτση 8(2), Χαμηλάκης 3
Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 16-14, 33-22(Ημιχ.), 40-33, 58-57

Συνοδός τμήματος ο κ. Μανόλης Σηφάκης και χορηγοί τμήματος MEDIA VOX, ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ, ΚΟΤΣΙΦΟΥ ΑΦΟΙ.