Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

FORTIUS D3 B12:ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Μία μεγάλη εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης καλωσορίζουμε στην ομάδας μας, ως ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ για την περίοδο 2019-2020 , η οποία θα «αναλάβει» Ανδρικό , Εφηβικό και όχι μόνο.   Η GeoPlan ιδρύθηκε το 2013 ως αποτέλεσμα ενός μακροχρόνιου οράματος που είχαν επαγγελματίες στον χώρο της υγείας με πολυετή εμπειρία.
Είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία με επίκεντρο την έρευνα και ανάπτυξη ειδικών προϊόντων διατροφής. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που διαθέτει στα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων όπως συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα διατροφής για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς.
Στόχος της εταιρείας είναι να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων εκείνων που αναζητούν ποιοτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα προϊόντα, με ακρίβεια και σταθερότητα.
Το FORTIUS D3 B12 είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες D3 και B12. Πρόκειται για βιταμίνες μεγάλης σημασίας για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού, ωστόσο πολύ συχνά παρατηρείται έλλειψη ή ανεπάρκεια τους στον πληθυσμό για πολλούς λόγους.
Το FORTIUS D3 B12 είναι σε μορφή διασπειρόμενων δισκίων. Η απορρόφηση γίνεται υπογλώσσια από τον βλεννογόνο του στόματος παρακάμπτοντας την πεπτική οδό. Για το λόγο αυτό απορροφάται αποτελεσματικότερα και έχει ταχύτερη δράση. Επιπλέον, έχει εύκολη λήψη (διασπορά στο στόμα) και ευχάριστη γεύση.
Προϊόντα υγείας Παιδιά & Έφηβοι
Τα παιδιά και οι έφηβοι είναι μια ειδική κατηγορία με αυξημένες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά οι οποίες μπορεί να μην καλύπτονται πάντα από τη διατροφή. Στην περίπτωση που ένα παιδί ή έφηβος δεν παίρνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με τη διατροφή ή έχεις αυξημένες ανάγκες σε ορισμένα συστατικά, προτείνεται η χρήση ενός συμπληρώματος διατροφής.

Η GEOPLAN αναγνωρίζει την ανάγκη παιδιών και εφήβων να προσλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη σωστή ανάπτυξή τους και έχουμε σχεδιάσει τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής γι’ αυτό το σκοπό.