Τρίτη 21 Απριλίου 2020

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ.

Η διοίκηση της ομάδας, ενημερώνει ότι ο μήνας Απρίλιος κάθε δύο χρόνια έχει ορισθεί, βάση του καταστατικού, ως μήνας εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, διάρκειας διετούς θητείας. Όλες οι απαραίτητες διαδικασίες είχαν ξεκινήσει κανονικά και η ενημέρωση την μελών της ομάδας έγινε στις 29 Φεβρουαρίου με ατομική πρόσκληση στο προσωπικό τους mail.
Η επιστολή αυτή ζητούσε την πρόθεση - ανανέωση - κάλυψη της οικονομικής συνδρομής, απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, και επίσης την υποβολή υποψηφιότητας για τις επερχόμενες εκλογές.
Οι υποψηφιότητες έχουν ήδη σταλεί ηλεκτρονικά , αλλά λόγω της πανδημίας και το κλείσιμο των δικαστηρίων και κατά συνέπεια την αδυναμία ορισμού δικαστικού αντιπροσώπου, ανακοινώνουμε ότι ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, οι εκλογές αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.
Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας συνεχίζεται κανονικά με το υφιστάμενο Διοικητικό συμβούλιο, που έχει ισχύ μέχρι 30 Απριλίου, αλλά και την συμμετοχή όλων των υποψηφίων που έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους, με την υποβολή υποψηφιότητας τους.
Εννοείτε βέβαια ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, οι συνεδριάσεις  γίνονται εξ αποστάσεως, με την χρήση της τεχνολογίας.
Ελπίζουμε και διατηρούμε την αισιοδοξία μας για την γρήγορη, στην όσο το δυνατόν, πιο ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητα.