Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΤΟ FORTIUS ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

Η εταιρεία Geoplan, παραγωγός του FORTIUS D3+B12 και μέγας χορηγός της ομάδας μας, μας  ενημερώνει για τις πιο πρόσφατες μελέτες που δημοσιεύθηκαν :
Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε σήμερα μια εντελώς νέα  μελέτη που δημοσιεύτηκε στις 23/3/20 που αναφέρεται στην δράση της B12 έναντι της αντιγραφής (πολλαπλασιασμού) του νέου κορονοιού.
Η μελέτη αυτή καταδεικνύει το ρόλο της B12 , η οποία ουσιαστικά επεμβαίνει μέσω μιας πολυμερασης και σταματά τον πολλαπλασιασμό του .

Θεωρώντας πάντα υπεύθυνη  τη θέση μας ως εταιρεία που όχι μόνο αναπτύσσει ένα προϊόν , αλλά και ενημερώνει πάντα με τον πιο αξιόπιστο τρόπο τους γιατρούς , φροντίσαμε να αναλύσουμε με κάποιους σημαντικούς γιατρούς τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης και να πάρουμε και το πράσινο φως , ώστε να επικοινωνούμε με κάθε τρόπο τα στοιχεία αυτά .
Μαζί με την παραπάνω μελέτη παραθέτουμε μια επίσης νέα μελέτη (15/3/20) που αναφέρεται στη μεγάλη σημασία της D3 και τη δράση της απέναντι στη γρίπη , στην πνευμονία , αλλά και στον νέο κορονοιιο. Μια επίσης πολύ δυνατή μελέτη που έρχεται να συμπληρώσει αυτήν της B12 .
Εκείνο  που θέλουμε να υπερτονίσουμε είναι το εξής :
Τα παρεπόμενα και των δυο μελετών ( ειδικά της B12 ) είναι πέρα από δεδομένο ότι θα συμπεριλαμβάνουν τις συγκεκριμένες βιταμίνες στα θεραπευτικά σχήματα νοσούντων.

Όμως εδώ είναι  για εμάς και το FORTIUS το κρίσιμο σημείο .
Η πρόληψη !!

Αυτό που προκύπτει ως κυρίαρχο στοιχείο είναι ότι όταν τα επίπεδα της B12 και D3 είναι υψηλά στον ανθρώπινο οργανισμό  , τον θωρακίζουν έναντι των χειρότερων εχθρών που αντιμετωπίζει αυτές τις εποχές και είναι οι πάσης μορφής νέοι ιοί !
Τα υψηλά επίπεδα D3 και B12 (χορήγηση FORTIUS χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ανεπάρκεια)  είναι πλέον ζητούμενο ως πρόληψη.
Tο  FORTIUS D3 + B12 ,  συνδυασμός  2500 I.U  βιταμίνης D3 (ως cholecalciferol )  +  βιταμίνης Β12 (ως methylcobalamin)  σε κάθε διασπειρόμενο δισκίο δίνει τη διπλή λύση με τη συγχορήγησή τους !!
Ως στοιχείο προκύπτει από τα αποτελέσματα επιστημονικών μελετών που έχουν εκπονηθεί από κορυφαίους επιστήμονες  και  δεν αμφισβητούνται .
Εδώ θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι τα πλήρη στοιχεία των μελετών έχουν σταλεί σε μεγάλο αριθμό ιατρών ανά την Ελλάδα.
Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε τον γιατρός σας.
Τις καλύτερες ευχές μας για να συνεχίσουμε όλοι να είμαστε υγιείς.