Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ

Μόνο λύπη δεν αφήνει η ήττα της τελευταίας ημέρας στο τουρνουά των κορασίδων στο Promithas Park, από την ομάδα του Άρη με 71-64 στην παράταση , αφού στην κανονική διάρκεια το σκορ έκλεισε με 59-59.

Η ιστορία του αγώνα από την αρχή είναι ότι, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, όπου μισή ώρα πριν την έναρξη βρέθηκαν θετικά κρούσματα σε αρκετές ομάδες και ένα στην ομάδα του Άρη, για την ασφάλεια όλων ματαιώθηκε ο αγώνας και ακολούθησε επανέλεγχος τόσο το απόγευμα όσο και την επόμενη ημέρα για τις ομάδες που θα συνέχιζαν το τουρνουά.

Η ομάδα μας είχε προετοιμαστεί για ρεπό στις 30 Δεκεμβρίου , αλλά στις 23:30 το βράδυ αποχώρησε η ομάδα του Αστέρα Καβάλας από τον αγώνα της Πέμπτης με τον Άρη και τότε έγινε η πρόταση για να αγωνιστούμε εμείς. Αποδεχτήκαμε την πρόσκληση.

Ο αγώνας ξεκίνησε και όπως σε κάθε παιχνίδι η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι δίνοντας του τον χαρακτήρα του ντέρμπυ, οι εναλλαγές στο σκορ ήταν διαρκής μέχρι την ώρα που ήρθε ο  τραυματισμός της αθλήτριας Ειρήνης Γαλανάκη , σε μία πίεση που δέχτηκε από 2 αντιπάλους την χτύπησαν η μία στον αυχένα και η άλλη στο γόνατο , το γήπεδο πάγωσε, διακόπτει ο αγώνας , πάνω από μισή ώρα, προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον Ερυθρό Σταυρό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο για προληπτικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Μπάμπη Μιχαλόπουλου από τον Προμηθέα Πατρών ,αλλά και από τους διοργανωτές για τον ενδιαφέρον και την βοήθεια που προσέφεραν.

Αυτό το γεγονός επηρέασε την απόδοση των αθλητριών, αλλά  εμείς αυτό που κρατάμε είναι η εμπειρία που αποκόμισαν τα κορίτσια μας .

Η ομάδα μας:

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ:(ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ, ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ), ΚΑΖΑΚΗ, ΓΑΛΑΝΑΚΗ, ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΨΑΡΡΑ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΤΖΑΝΕΤΗ, ΜΗΛΙΑΡΑ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ, ΧΑΛΕΠΑΚΗ, ΒΑΡΔΑΒΑ