Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

ΕΦΗΒΙΚΟ:ΗΤΤΑ ΜΕ ΝΕΥΡΑ....

Μια μάλλον αναμενόμενη ήττα γνώρισε το Εφηβικό στο Ρέθυμνο, πληρώνοντας τις απουσίες από τραυματισμούς και πλημμελή προετοιμασία κάποιων αθλητών το προηγούμενο διάστημα για τους ίδιους λόγους. Το Ρέθυμνο εμφανιζόμενο πλήρες και με την γνωστή δύναμη μέσα στη ρακέτα, δεν άφησε πολλά περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του. Ακόμα και αυτά που άφησε βέβαια διαθέσιμα, φρόντισε χωρίς κανένα εμφανή λόγο να τα εξαλείψει ένας εκ των δύο διαιτητών, ο οποίος με τα σφυρίγματά του προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό σε όλα τα μέλη της ομάδας. Ακόμα κι οι διαμαρτυρίες όμως δεν φάνηκαν να τον πτοούν φορτώνοντας μέσα σε σύντομο χρόνο παίκτες και πάγκο με τέσσερις (αν δεν χάσαμε το λογαριασμό) τεχνικές ποινές και αποβάλλοντας έναν παίκτη.

Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, η ομάδα του Ρεθύμνου υπήρξε η άξια νικήτρια του αγώνα και δεν μειώνει σε τίποτα την αδιαμφισβήτητη επικράτησή της, η προβληματική εικόνα ενός εκ των "αρχόντων" του γηπέδου.

Το φύλλο αγώνος:

Τα τέταρτα του αγώνα: 25-11 18-15 17-11 11-11

ΑΓΟΡ:(Κουμουλος), Ηλιακής 3, Πανταγιας 3(1), Τσαχακης, Κωνσταντινιδης Γ.,  Κωνσταντινιδης Φ. 26 (2), Πετρακης 3, Κουνδουρακης 1, Ταταρακης  4, Γκιουλεας 11, Μπιτζεκου 10, Βαμβακας,  Ασμαριανακης 10(1). 

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ:(Δημητριάδης Λουμπούνης), Σταμούλος 6, Αφραθιανάκης 13(1), Διλβόης 7(1), Παρασκευαιδης 5(1), Γαρεφαλάκης 7, Παπαδάκης  1, Βουιδάσκης 5,  Δαμιανάκης, Τσαγκαρακης, Τσιχλάκης, Στρατακης, Μιχοπουλος 4.

Συνοδοί τμήματος ο κ. Μπάμπης Γαρεφαλάκης και ο κ. Γιώργος Παπαδάκης. Χορηγός τμήματος η SUPER STROM.