Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΕΦΗΒΙΚΟ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

Με την καλύτερη ίσως εμφάνιση στη φετινή σεζόν, το εφηβικό τμήμα εξασφάλισε άνετα την εντός έδρας νίκη στο Λίντο με αντίπαλο τον Ηρόδοτο.

Μπαίνοντας δυνατά από το πρώτο δεκάλεπτο και με πραγματικά πιεστική άμυνα, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να αντιδράσει. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να προηγηθεί η ομάδα μας στην πρώτη περίοδο με 27-9, βάζοντας το νερό στο αυλάκι.

Η συνέχεια βρήκε τον Ηρόδοτο να προσπαθεί να πλησιάσει το σκορ, αλλά χωρίς αξιόλογα αποτελέσματα, αφού τα παιδιά του Ανδρογέα μπόρεσαν να διαχειριστούν με αξιοπιστία όποια δυσκολία τους έβαλε η αντίπαλη ομάδα.

Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο, σιγά σιγά κατάφερναν να αυξάνουν την διαφορά και τελικά να κλείσουν τον αγώνα με το ευρύ 80-48.

Συγχαρητήρια σε όλους για την πολλή ωραία εικόνα εντός του γηπέδου !

Τα τέταρτα του αγώνα:27 9,17 19,18 6, 18 14
Το φύλλο αγώνος:
Ανδρογέας:(Δημητριάδης Λουμπουνης), Σταμουλος 2, Αφραθιανάκης 4, Διλβόης 10(1), Παρασκευαιδης 10(2), Δερμιτζακης, Ξηρούχακης 15, Γαρεφαλάκης 21(3), Παπαδάκης,  Βουιδάσκης 6, Στρατακης 4, Μιχοπουλος 8, Ρογδακης.
Ηρόδοτος:(Μαυροπουλος),  Καναβακης 4, Μαυρακακης, Κλαδοβασιλακης Γ. 2, Μιλε 16, Κατσουγκρης 5, Μαρταβατζης 1, Χριστοδουλάκης 6, Παπαδάκης 10, Κλαδοβασιλακης Μ., Καρκανακης 4, Κοπιδακης,  Μαραγκουδακης.

Συνοδός τμήματος ο κ. Μπάμπης Γαρεφαλάκης και χορηγός τμήματος η SUPER STROM.