Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΠΑΙΔΙΚΟ 2:ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 62-48.

Το ξεκίνημα του 2ου γύρου το πρωί του Σαββάτου 17.12 στο κλειστό της Αλικαρνασσού βρήκε τους παίδες της ομάδας μας να πανηγυρίζουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Αναγέννησης. 

Η ομάδα μας με την έναρξη του παιχνιδιού έδειξε ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα το έχανε με τίποτα. Ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο είχε ως αποτέλεσμα πολλές "κλεμμένες" μπάλες που οδήγησαν σε εύκολα καλάθια.  Ακόμα όμως και σε οργανωμένη άμυνα είχαν την υπομονή να βρίσκουν τις καλύτερες επιλογές. Η ομάδα της Αναγέννησης έβρισκε τις λύσεις κοντά στο καλάθι. Ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους έκλεισαν διαδρόμους και έκαναν δύσκολη την τροφοδότηση των ψηλών της αντίπαλης ομάδας. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν τα νικηφόρα δύο πρώτα δεκάλεπτα με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 41-24. Με την δέουσα σοβαρότητα κύλησε και το 2ο ημίχρονο δίνοντας την δυνατότητα στους προπονητές τους για να γίνει  μεγάλο rotation. 

Η νίκη αφιερώθηκε στα παιδιά που έλειψαν είτε απο αρρώστια είτε για τις εξετάσεις ξένων γλωσσών.

Το κυριότερο όμως είναι ότι κατάλαβαν όταν δουλεύουν σοβαρά δουλειά στη προπόνηση μπορεί και αποδίδει. 

Το φύλλο αγώνα: Δεκάλεπτα: 21-12, 20-12, 8-10, 13-12.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ(ΒΙΟΛΙΝΤΖΗΣ, ΛΟΥΜΠΟΥΝΗΣ):  ΤΣΟΛΑΚΗΣ , ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ 9(1), ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ Ι. 6, ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ 10, ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ, ΚΟΝΣΟΛΑΚΗΣ 1, ΜΟΣΧΟΝΑΣ 18, ΜΑΚΡΑΚΗΣ Γ. 3(1), ΜΑΚΡΑΚΗΣ Ε. 11, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ 4., ΦΡΑΓΚΙΑΔΆΚΗΣ ΑΓ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ(ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ): ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ 1, ΒΕΛΕΓΡΑΚΗΣ, ΚΑΡΟΥΖΑΚΗΣ 9, ΜΑΝΟΥΡΑΣ Ι. 11(2), ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ 14, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 8, ΜΑΝΟΥΡΑΣ Γ. 3(1). 

Σύνοδος τμήματος ο κ Νίκος Σταμούλος.

Χορηγός τμημάτων το ξενοδοχείο Anissa Beach.