Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ:Η ΑΝΤΑΡΑ Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Σεβόμενοι την νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα του γυναικείου τμήματος του ΟΑΧ και με "σβηστές μηχανές" ολοκληρώθηκε το παιχνίδι των γυναικών προσφέροντας άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνος με σκορ 60-31. Η ευκαιρία που δόθηκε ήταν να γραφτεί ως νεότερη σκόρερ η νεαρή αθλήτρια Αντάρα.

Η σχετική ανάρτηση του ΟΑΧ  "Σε ένα ωραίο παιχνίδι η Γυναικεία ομάδα μας ηττήθηκε από την ανώτερη του Ανδρογέα με σκορ 60-31. Μαγική στιγμή του αγώνα όταν ο coach Βισκαδουράκης έδωσε εντολή να δώσουν την μπάλα στην παίκτρια μας Αντάρα (2011), για να σημειώσει το πρώτο της καλάθι στην κατηγορία."

Οι δηλώσεις του προπονητή : "Έχουμε 2 εβδομάδες που θα υπάρχουν αρκετές απουσίες λόγω σχολικών εκδρομών και αυτό μας δυσκολεύει αρκετά στις προπονήσεις. Παρά ταύτα είχαμε καλή συγκέντρωση και διάθεση όλη την εβδομάδα κι αυτό φάνηκε σήμερα. Όλα τα κορίτσια έδειξαν καλή διάθεση κι έτοιμα να βοηθήσουν σε ότι ρόλο τους ζητηθεί ανάλογα με το παιχνίδι. Το μοναδικό ανησυχητικό είναι ο τραυματισμός της Δέσποινας Πετροπούλου κι εύχομαι να τον ξεπεράσει γρήγορα.

Το φύλλο αγώνος των γυναικών, Ανδρογέας - ΟΑΧ, 60-31,

Δεκάλεπτα: 17-12, 17-6, 15-9, 11-4

Ανδρογέας ( Βισκαδουράκης- Μαστοράκης), Καζάκη 7(1), Γαλανάκη 7(1), Κοσμαδάκη 2, Μαθιουδάκη 8(1), Θεοδοσουλάκη 1, Τζανετή 2, Χαλεπάκη 3, Μηλιαρά 12, Τσαγκαράκη 2, Μακράκη 2,Παπαγιαννάκη 14,Πετροπούλου.

Χορηγός τμήματος τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Ηρακλείου. 

Συνοδοί τμήματος οι κυρίες Αγγελική Μακαρώνα και Βούλα Καρπαθιωτάκη.

ΟΑΧ (Μαυράκη), Αντάρα 2, Δασκαλάκη, Χαϊδεμενάκη 6, Μαυράκη 15(3), Ανδρεαδάκη, Μαρινάκη 2, Ζανίκα 6.