Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

U16(1) : ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ – ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ : 66–70

Το μεσημέρι του Σαββάτου, 3 Φεβρουαρίου, στο γήπεδο των Χανίων η ομάδα μας αντιμετώπισε την ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα του ΑΟΚ .

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τα καλύτερα δεδομένα για την ομάδα μας αφού οι παίχτες μας δεν ήταν συγκεντρωμένοι στα  αμυντικά τους καθήκοντα, με αποτέλεσμα να έχουμε δεχτεί 21 πόντους στο 1ο δεκάλεπτο και με βασικούς μας παίκτες φορτωμένους με αχρείαστα φάουλ. 

Με την δυσκολία στο σκοράρισμα να συνεχίζεται η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 14 πόντους υπέρ της τοπικής ομάδας. Στο σημείο αυτό ο coach Δημητριάδης με καθοριστικές κινήσεις μπόρεσε και πήρε από τον καθένα παίκτη που χρησιμοποίησε αυτό που χρειαζόταν για να επιστρέψει το πάθος η ενέργεια η σωστή πίεση καταφέρνοντας έτσι  να μειώσει την διαφορά στο ημίχρονο στους 2 πόντους με το σκορ στο 34 -32. 

Το 2 ημίχρονο ήταν συγκλονιστικό, με τις 2 ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία στο σκορ  με την ομάδα μας τελικά, έχοντας τις απαραίτητες ανάσες στο τέλος από την διαχείριση που είχε προηγηθεί, και με καθαρό μυαλό στην επίθεση, να καταφέρνει να κερδίσει το ροζ φύλλο αγώνα από τα Χανιά κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την είσοδο στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος.

Συνεχίζουμε , επόμενος αγώνας με τον ΟΦΗ.

Το φύλλο αγώνος, ΑΟΚ Χανιά - Ανδρογέας 66 -70

Δεκάλεπτα: 21-16 13-16 19-22 13-16

ΑΟΚ Χανιά:(ΛΕΚΑΚΟΣ), Λιονάκης, Γυπαράκης 20, Μαρδάκης, Τανασίγιεβιτς, Αθανασίου 2, Πατεράκης 13(2), Δούγαλης 25, Πετράκης 6,  Αποστόλου,  Σκιαδόπουλος, Παπαδάκης, Βεγλίρης.

Ανδρογέας: (Δημητριάδης Λουμπούνης), Σταμούλος 23, Δαμιανάκης 13(1), Κόντρα,  Γαρεφαλάκης 10(1), Σαββίδης,  Κυριακάκης 18(1),  Λιανέρης,  Ελευθέρογλου,  Τσικανδυλάκης,  Τσιακανίκος 6, Καβλεντάκης,  Μοσχονάς.

Χορηγός τμήματος το ξενοδοχείο Anissa.

Συνοδοί τμήματος οι κ.κ Γαρεφαλάκης, Σταμούλος, ρεπορτάζ αγώνα από τον κ. Νίκο Σταμούλο.