Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

U16(1):Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ

Το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, η ομάδα μας έδωσε ένα σημαντικό παιχνίδι με την ομάδα του ΟΑΧ στο κλειστό του Κλαδισού. Σημαντικό και ιστορικό συνάμα αφού με την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα εξασφάλισε την είσοδο στην τετράδα για πρώτη φορά σε αγωνιστικό τμήμα των αγοριών. 

Με το γνωστό παιχνίδι που ξεκινάει από την άμυνα μας, κατάφερε από την αρχή να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει την πρωτοπορία στο σκορ. Από την άλλη η ιδιαίτερα αξιόμαχη ομάδα του ΟΑΧ εκμεταλλευόμενη τα πολλά χαμένα σουτ κοντά στο καλάθι και με εξαιρετικές ατομικές προσπάθειες κατάφερνε να είναι κοντά στο σκορ. Στο τέλος η σοβαρότητα και σωστές επιλογές οδήγησαν στην επικράτηση. Συνεχίζουμε βήμα βήμα.

Το φύλλο αγώνος του παιδικού U16(1), ΟΑΧ - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 54-65,

Δεκάλεπτα:10-19 19-15 13-11 12-20.

ΟΑΧ:(Φειδας), Πενταρης,  Παπαλιονακης 16, Σαλιβουρακης 24(2),  Ζουμαδακης, Ηλιακής Α. 9, Πασιατζης, Παγωνιδης, Ηλιακής, Κωνσταντουδακης, Μαθιουδακης 2, Χαμογιωργακης 3, Κατσικανδαρακης.

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ:(Δημητριάδης Λουμπούνης),  Σταμούλος 29(1), Δαμιανάκης 6, Κόντρα, Γαρεφαλάκης 6, Σαββίδης,  Κυριακάκης 7, Τσικανδυλάκης, Τσιακανίκος 17, Καβλεντάκης , Μοσχονάς.

Χορηγός τμήματος το ξενοδοχείο Anissa.

Συνοδοί τμήματος οι κ.κ Γαρεφαλάκης, Σταμούλος, Χασουράκης.