Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ:Η ΠΡΩΤΗ "ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ" ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Με μεγάλη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την πρώτη κοινοτική παίκτρια στην ιστορία του. Ο λόγος για την  Yuliia Hutevych από την Ουκρανία. 

Η Yuliia έρχεται στον Ανδρογέα για να δώσει το «πουσάρισμα» που χρειάζεται το σύνολο στις εθνικές κατηγορίες. Η παίκτρια έχει αγωνιστεί στην Superleague Ουκρανίας με την  Kyiv Basket και την Budivelnyk. Την αγωνιστική σεζόν που ακολούθησε βρέθηκε στην Τεργέστη και τη Β Εθνική Ιταλίας, ενώ πέρσι επέστρεψε στην χώρα της και την  Kyiv Basket όπου και έκανε ταμείο 17,2 πόντους ΜΟ, με 3,8 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ. 

Η παίκτρια από την Ουκρανία αγωνίζεται στις θέσεις των guard, είναι γεννημένη το 2000 και έχει ύψος 1,70. Έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα έξω από τα 6,75 με το ποσοστό της να φτάνει 45%.

Στις δηλώσεις της η Yuliia είπε: 

«Ξέρω ότι αυτή θα είναι η πρώτη χρονιά για τον Ανδρογεα στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών, και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Ελπίζω πολύ ότι θα τα καταφέρουμε, θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. 

Μίλησα με τους προπονητές μου κατάλαβα ότι υπάρχει οργάνωση στην ομάδα, θέληση και έχουν μπει στόχοι για φέτος. Εύχομαι λοιπόν αυτή η σεζόν 2024-2025 να φέρει πολλή τύχη και να μας γεμίσει με δυνατές στιγμές. Όσον αφορά την Κρήτη ξέρω ότι είναι πολύ όμορφο και δημοφιλές νησί. Είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ στον τόπο οπότε ανυπομονώ να επισκεφτώ όσο περισσότερες τοποθεσίες μπορώ, να γνωρίσω κόσμο και να δοκιμάσω την κρητική κουζίνα».




Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΒΑΡΔΑΒΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ Α2

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Ελευθερία Βαρδαβά. Η αθλήτρια μπορεί να τραυματίστηκε την περσινή αγωνιστική σεζόν και να παραμένει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, όμως η ομάδα θέλοντας να δείξει έμπρακτα την εκτίμηση της στην όλη προσπάθεια ανανεώνει τη συνεργασία μαζί της και τη σεζόν 2023-2024. 

Η Βαρδαβά είναι στο σύνολο από το 2021 και αποτελεί «κομμάτι» της ομάδας σε όλες τις διακρίσεις της τα τελευταία χρόνια. Έτσι με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας και το 2024-2025.

Στις δηλώσεις της η Βαρδαβά είπε: 

«Ευχαριστώ την ομάδα του Ανδρογέα που με εμπιστεύεται αυτή την δύσκολη χρονιά και απο πλευράς μου θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να γυρίσω έτοιμη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια και το σύλλογο μια χαρούμενη και υγιή χρονιά γεμάτα επιτυχίες!».




Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ"

Η Διοίκηση της ομάδας ενημερώνει όλους τους γονείς των Ακαδημιών ότι ξεκινάει η λειτουργία τους την Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου για την περίοδο 2024-2025 για όλους τους αθλητές εκτός των τμημάτων U16(2), WU15 και WU13 που θα ξεκινήσουν στις 04 Σεπτεμβρίου  και παράλληλα οι εγγραφές νέων αγοριών και κοριτσιών. 

Πληροφορίες - λεπτομέρειες για τις εγγραφές και την λειτουργία των τμημάτων στην κα Εύα Λαμπράκη , γραμματεία της ομάδας στο τηλέφωνο 6953 016020.

Θα υπάρχει προσωπική ενημέρωση των γονέων για το αναλυτικό πρόγραμμα.

Την νέα περίοδο οι αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών, όλων των ηλικιών,  καθώς επίσης και οι αθλήτριες των γυναικών που θα αγωνίζονται στην Α2 Εθνική κατηγορία θα είναι ασφαλισμένοι για οτιδήποτε συμβεί κατά την διάρκεια των προπονήσεων, των αγώνων αλλά και των μετακινήσεων της ομάδας.

Μία νέα παροχή του σωματείου μας 

Ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη υγεία  χωρίς τραυματισμούς.
Σας περιμένουμε. 




Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ και ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ

Μόνο χαρά και υπερηφάνεια μπορούμε να νιώσουμε όλοι εμείς που ανήκουμε στον οργανισμό του Ανδρογέα, για την  εξαιρετική πορεία των αθλητών μας, Σοφία Γιαπιτζόγλου και Δημήτρη Σταμούλου με επαναλαμβανόμενες κλήσεις στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων, με ουσιαστικό ρόλο, με διακρίσεις, συνεχή ατομική βελτίωση, αλλά και πολύ καθημερινή προσωπική προσπάθεια και ατομικές θυσίες.

Αθλητές που μεγάλωσαν μέσα στις ακαδημίες μας. 

Αυτό που έχουμε να θυμηθούμε είναι δύο μικρά παιδιά που ξεκίνησαν, πριν πολλά χρόνια  στα ανοιχτά γήπεδα να κάνουν προπονήσεις και να χαίρονται το παιχνίδι.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί οι δύο αθλητές εκπροσώπησαν, έχοντας το εθνόσημο στο στήθος τους, στην κατηγορία γυναικών και ανδρών επί σειρά ετών την ομάδα μας στις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες.

Πολλά συγχαρητήρια Σοφία και Δημήτρη.

Ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα φτερά τους και να στοχεύσουν ακόμη πιο ψηλά.

Η Σοφία υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και θα αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία γυναικών και ο Δημήτρης θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα του Προμηθέα Πατρών.

Πάντα ψηλά και πάντα επιτυχίες.

Μας κάνατε υπερήφανους.

Μπράβο σας.



Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΤΖΑΝΕΤΗ. ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ Α2 ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΕΛΤΙΟ

Με μεγάλη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Δέσποινα Τζανέτη. Η αθλήτρια θα αγωνιστεί φέτος στην ομάδα μας με τη χρήση του διπλού δελτίου.

Η Τζανέτη αποτελεί ένα από τα κορίτσια που τα τελευταία χρόνια οδήγησαν την ομάδα μας στα πρωταθλήματα Κρήτης, αλλά και τις πανελλήνιες συμμετοχές. Έτσι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για πρώτη φορά στην ιστορία μας, ένα δικό μας παιδί παρά την απόσταση και τις υποχρεώσεις του σε ακαδημαϊκές σπουδές θέλει να στηρίξει την προσπάθεια του συνόλου στις Εθνικές κατηγορίες. 

Η Τζανέτη αγωνίζεται στις θέσεις των forward, έχει ύψος 1,79 και είναι γεννημένη του 2006. Πριν τον Ανδρογέα έχει βρεθεί σε Ηρόδοτο και ΟΦΗ, ενώ φέτος εκτός από την ομάδα μας θα βρεθεί και σε ομάδα της Κομοτηνής, όπου και μετακομίζει και θα συνδιάσει σπουδές και μπάσκετ. 

Στις δηλώσεις της η Τζανέτη είπε: «

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ άλλη μια χρονιά στην ομάδα του Ανδρογέα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία που μου δίνουν να συμμετέχω στην Α2, καθώς θα βρίσκομαι στην Κομοτηνή, λόγω σπουδών. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία!".




Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΕ ΜΑΝΟΥΚΑΚΗ

Με μεγάλη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Χρύσα Μανουκάκη.

Η Μανουκάκη έρχεται στον Ανδρογέα έχοντας παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα την Α1 Γυναικών όπου αγωνίστηκε με τον ΟΑΧ. Παρά το νεαρό της ηλικίας της αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας στη φετινή της προσπάθεια στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Η Μανουκάκη αγωνίζεται στις θέσεις των guard, έχει ύψος 1,75 και είναι γεννημένη του 2004. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα Χανιά με την Αντισφαίριση, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ηρόδοτο, με τον οποίο αγωνίστηκε και το 2024. Πέρα από το συλλογικό επίπεδο η παίκτρια έχει φορέσει και το Εθνόσημο συμμετέχοντας σε διεθνή τουρνουά με την Εθνική Παγκορασίδων. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι συνεργασία για τις δύο μεταγραφές ανάμεσα σε Ανδρογέα και Ηρόδοτο επιβεβαιώνει τις άριστες σχέσεις που έχουν τα δύο σωματεία, για την ανάπτυξη του Κρητικού μπάσκετ και στις εθνικές κατηγορίες.

Στις δηλώσεις της η Μανουκάκη είπε: 

«Έχω υψηλές προσδοκίες για την ομάδα, η οποία αποφάσισε να αγωνιστεί φέτος στην Α2. Εύχομαι όλοι οι στόχοι μας να επιτευχθούν και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση του Ανδρογέα αλλά και τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Καλή αθλητική σεζόν!!».



Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΜΕ ΙΑΤΡΑΚΗ ΣΤΗΝ Α2

Με μεγάλη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Χαρά Ιατράκη.

Η αθλήτρια με καταγωγή από την Κρήτη και το Ηράκλειο θα φορέσει τα «Ροσονέρι» για πρώτη φορά στην μπασκετική της καριέρα. Με ευχέρεια  στο σκοράρισμα από μακρινή απόσταση και την οργάνωση του παιχνιδιού αναμένεται να βοηθήσει το σύνολο στην πορεία του στις Εθνικές κατηγορίες.

Η Ιατράκη αγωνίζεται στις θέσεις των guard, έχει ύψος 1,68 και είναι γεννημένη του 2002. Στο παρελθόν η παίκτρια έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ και Ηρόδοτο. 

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Ηροδότου, με τον οποίο και ο Ανδρογέας είχε απόλυτη συνεργασία στην μεταγραφή της παίκτριας. 

Στις δηλώσεις της η Ιατράκη είπε: 

«Ευχαριστώ την ομάδα του Ανδρογέα και τον coach Μανό Καρλάφτη για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στην Α2 κατηγορία. Και εγώ με την σειρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν!!».





Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ Α2

Με μεγάλη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Σοφία Καζάκη. 

Η Καζάκη είναι ένα απο τα κορίτσια που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και θα ακολουθήσει το σύνολο και στην Α2 Γυναικών. 

Η νεαρή playmaker, η οποία αποκτήθηκε από την ομάδα μας το 2021 (ήταν αθλήτρια του ΟΦΗ) έχει κάνει σημαντικά άλματα στην μπασκετική της καριέρα τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα το 2023 ήταν ένα από τα κορίτσια που βρέθηκαν στην 12αδα της Εθνικής Κορασίδων και συμμετείχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16.

Η Καζάκη τη σεζόν 2024-2025 θα είναι  από τις αθλήτριες που θα αναλάβουν ρόλο «οργανωτή» φέτος  στο σύνολο. Έχει ύψος 1,70 και είναι γεννημένη του 2007.

Στις δηλώσεις της η Καζάκη είπε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω για άλλη μία χρόνια την φανέλα του Ανδρογέα και μάλιστα αυτή την φορά σε Εθνική κατηγορία. Χαίρομαι που θα προσπαθήσω να είμαι ενεργό μέλος της προσπάθειας αυτής και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν».



Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΧΑΛΕΠΑΚΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ Α2

Με μεγάλη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Χρύσα Χαλεπάκη. 

Ακόμα ένα δικό μας κορίτσι θα ακολουθήσει την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες και θα πάρει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Α2 γυναικών. Η Χαλεπάκη φοράει τη φανέλα του Ανδρογέα από το 2015 αποτελεί ένα από τα «χρυσά» κορίτσια της ομάδας μας και έχει βρεθεί σε όλες τις κομβικές στιγμές του γυναικείου τμήματος μας. 

Η αθλήτρια αγωνίζεται ως forward έχει ύψος 1,78 και είναι γεννημένη του 2006.

Στις δηλώσεις της η Χαλεπάκη είπε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ομάδα. Η Α2 είναι μια νέα εμπειρία και πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Εύχομαι υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν!».



Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Ο Ανδρογέας ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη στιγμή στην ιστορία του. 

Η ομάδα θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών και σε θέλει στο πλευρό της. Οικογένειες με παιδιά, γυναίκες, μπασκετικός και μη κόσμος έχει ΘΕΣΗ στο Λίντο. 

Πάρε μία κάρτα διαρκείας, ως οικονομική ενίσχυση και στήριξε την προσπάθεια του Ανδρογέα στις Εθνικές κατηγορίες.

( Επειδή η διαδικασία έκδοσης άδειας λειτουργίας στο γήπεδο του Λίντο είναι σε εξέλιξη), αναμένουμε την οικονομική ενίσχυση για όσα παιχνίδια επιτραπούν να γίνουν με την παρουσία φιλάθλων.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2024-2025

Οικογενειακό Διαρκείας  

Κάρτα Διαρκείας 2024-2025


🔺ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 

Η κατηγορία αυτή έχει στόχο να φέρει την οικογένεια του Ανδρογέα στο γήπεδο.

 Όλες οι οικογένειες της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύουν το οικογενειακό διαρκείας, που θα αντιστοιχεί στους γονείς και τα παιδιά τους.

Για την έκδοση του Οικογενειακού διαρκείας είναι απαραίτητο να υπάρχει  εγγραφή του παιδιού στις ακαδημίες του σωματείου και θα πρέπει να έρχονται στο γήπεδο τα παιδιά με διακριτικά της ομάδας και την συνοδεία των γονιών τους.


▫️ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2024-2025

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε Α2 γυναικών για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 τα παιχνίδια Κυπέλλου και τα φιλικά παιχνίδια. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 695-301-6020  στην γραμματεία της ομάδας κα Εύα Λαμπράκη ή να στείλουν σχετικό μήνυμα στο viber επικοινωνίας του τμήματος.

Σας περιμένουμε όλους για να βοηθήσουμε τα κορίτσια μας στην νέα τους προσπάθεια.




Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΜΕ ΤΑ "ΦΤΕΡΑ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΓΕΑ Η ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ

Με μεγάλη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Εμμανουέλα Τζαγκαράκη. 

Οι… δρόμοι του Ανδρογέα και της παίκτριας έσμιξαν πέρσι και θα συνεχίσουν από κοινού και την αγωνιστική σεζόν 2024-2025. Η έμπειρη αθλήτρια, που δίνει ζωντάνια και πάθος στη ρακέτα μας, θα ακολουθήσει την πορεία της ομάδας και στις εθνικές κατηγορίες και το δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Η αθλήτρια αγωνίζεται ως center είναι γεννημένη το 1990 και έχει ύψος 1,81. 

Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Εργοτέλη και ακολούθησε ο Ηρόδοτος. Από εκεί «μετακόμισε» στο ΟΦΗ, ενώ λίγο πριν αποτελέσει «κομμάτι» του Ανδρογέα φόρεσε ξανά τη φανέλα του Εργοτέλη, απ' όπου και αποκτήθηκε.

Στις δηλώσεις της η Τζαγκαράκη είπε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αποτελώ… κομμάτι της ομάδας του Ανδρογέα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους προπονητές αλλά και τις συμπαίκτριες μου για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια χρονιά γεμάτη νίκες!».




Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ:ΜΗΛΙΑΡΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ Α2

Με μεγάλη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Έλενα Μηλιαρά.

Ακόμα ένα κορίτσι που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα του Ανδρογέα, θα ακολουθήσει την ομάδα μας στις εθνικές κατηγορίες. Η Έλενα Μηλιαρά, που από το 2021 φοράει τα «ροσονέρι» και έχει συμβάλει στα μέγιστα στην πορεία μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα, θα πάρει το «βάφτισμα του πυρός» και στην Α2 Γυναικών. 

Η αθλήτρια αγωνίζεται ως center είναι γεννημένη το 2006 και έχει ύψος 1,85. Από το 2015 έως και το 2021 υπήρξε αθλήτρια του ΟΦΗ, ενώ τα τελευταία χρόνια «γεμίζει» τη ρακέτα του Ανδρογέα στο πρωτάθλημα Κορασίδων, μετέπειτα Νεανίδων και Γυναικών. Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2022 η αθλήτρια μας συμμετείχε στις προπονήσεις της Εθνικής U16.

Στις δηλώσεις της η Μηλιαρά είπε: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμη μια χρονιά θα αγωνιστώ για την ομάδα του Ανδρογέα. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τον προπονητή. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και επίτευξη των στόχων της ομάδας!».




Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ:ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ Α2

Με μεγάλη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τη Ειρήνη  Γαλανάκη. 

Η ομάδα μας στηρίζει τα παιδιά της, τις αθλήτριες που έχουν φέρει επιτυχίες στο σύλλογο και το αποδεικνύει δίνοντας τους την ευκαιρία να αγωνιστούν σε Εθνική κατηγορία παρά το νεαρό της ηλικίας τους. 

Η Γαλανάκη είναι γέννημα θρέμμα του Ανδρογέα, από το 2014 μέχρι και σήμερα φοράει τη φανέλα της ομάδας και έχει συμμετάσχει σε όλα τα κομβικά βήματα του γυναικείου τμήματος. Έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει και από την ιστορική στιγμή που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών. Η παίκτρια αγωνίζεται στις θέσεις των guard, είναι γεννημένη του 2007 και έχει ύψος 1,73.

Στις δηλώσεις της η Γαλανάκη είπε: 

«Η Α2 είναι μία πρόκληση για μας, όμως είμαι πολύ περήφανη που καταφεραμε να φτασουμε ως εδω. Στόχος μας είναι να ανταπεξέλθουμε όσο καλύτερα μπορούμε στην Α2 και στο πρωτάθλημα των Νεανίδων. Με σκληρή προπόνηση και αφοσίωση είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε». 




Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ:ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ σε ΔΙΠΛΟ ΡΟΛΟ

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Μαρία Μαθιουδάκη. Ο χαρακτήρας της αλλά και η αγάπη της για το μπάσκετ αποτέλεσε καταλύτης ώστε πέρα από παίκτρια τη νέα αγωνιστική σεζόν να αναλάβει και χρέη team manager της ομάδα μας.  

Η Μαθιουδάκη προστέθηκε πέρσι στο ρόστερ των γυναικών μας και αποδείχτηκε «κρίσιμη» στα παιχνίδια των μπαράζ προς την Α2 προσφέροντας με την εμπειρία της. H παίκτρια είναι γεννημένη το 1981 και αγωνίζεται στις θέσεις των guard. Πέρα από τον Ανδρογέα έχει φορέσει τη φανέλα του Ηράκλειο ΟΑΑ (1993, 1997-2004, 2009-2010), του Ηροδότου (2004-2008, 2011-2014, 2022-2023), του Αρκαδίου (2008-2009) και του ΟΦΗ (2015-2022). Αξίζει να αναφερθεί ότι η Μαθιουδάκη έχει μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες καθώς έχει αγωνιστεί σε Α2 Γυναικών και Β Εθνική Γυναικών και αποτελεί τιμή για τον Ανδρογέα που σε μια τόσο σημαντική χρόνια για την ομάδα θα αποτελέσει κομμάτι του. 

Στις δηλώσεις της η Μαθιουδάκη είπε: 

🗣️«Όταν μου έγινε αυτή η πρόταση, η αλήθεια είναι ότι με άγχωσε, όμως η αγάπη μου για το μπάσκετ με ώθησε να την αποδεχτώ. Ουσιαστικά θα είμαι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση, έτσι το βλέπω εγώ. Από εκεί και έπειτα θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε ο Ανδρογέας να πετύχει στην πρόκληση της Α2 Γυναικών. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμένα, τους προπονητές, τις συμπαίκτριες μου και να ευχηθώ να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε υγεία, καλή αγωνιστική σεζόν».