Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΤΖΑΝΕΤΗ. ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ Α2 ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΕΛΤΙΟ

Με μεγάλη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με την Δέσποινα Τζανέτη. Η αθλήτρια θα αγωνιστεί φέτος στην ομάδα μας με τη χρήση του διπλού δελτίου.

Η Τζανέτη αποτελεί ένα από τα κορίτσια που τα τελευταία χρόνια οδήγησαν την ομάδα μας στα πρωταθλήματα Κρήτης, αλλά και τις πανελλήνιες συμμετοχές. Έτσι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για πρώτη φορά στην ιστορία μας, ένα δικό μας παιδί παρά την απόσταση και τις υποχρεώσεις του σε ακαδημαϊκές σπουδές θέλει να στηρίξει την προσπάθεια του συνόλου στις Εθνικές κατηγορίες. 

Η Τζανέτη αγωνίζεται στις θέσεις των forward, έχει ύψος 1,79 και είναι γεννημένη του 2006. Πριν τον Ανδρογέα έχει βρεθεί σε Ηρόδοτο και ΟΦΗ, ενώ φέτος εκτός από την ομάδα μας θα βρεθεί και σε ομάδα της Κομοτηνής, όπου και μετακομίζει και θα συνδιάσει σπουδές και μπάσκετ. 

Στις δηλώσεις της η Τζανέτη είπε: «

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ άλλη μια χρονιά στην ομάδα του Ανδρογέα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους και την ευκαιρία που μου δίνουν να συμμετέχω στην Α2, καθώς θα βρίσκομαι στην Κομοτηνή, λόγω σπουδών. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία!".