Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Ο Ανδρογέας ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη στιγμή στην ιστορία του. 

Η ομάδα θα αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών και σε θέλει στο πλευρό της. Οικογένειες με παιδιά, γυναίκες, μπασκετικός και μη κόσμος έχει ΘΕΣΗ στο Λίντο. 

Πάρε μία κάρτα διαρκείας, ως οικονομική ενίσχυση και στήριξε την προσπάθεια του Ανδρογέα στις Εθνικές κατηγορίες.

( Επειδή η διαδικασία έκδοσης άδειας λειτουργίας στο γήπεδο του Λίντο είναι σε εξέλιξη), αναμένουμε την οικονομική ενίσχυση για όσα παιχνίδια επιτραπούν να γίνουν με την παρουσία φιλάθλων.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2024-2025

Οικογενειακό Διαρκείας  

Κάρτα Διαρκείας 2024-2025


🔺ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 

Η κατηγορία αυτή έχει στόχο να φέρει την οικογένεια του Ανδρογέα στο γήπεδο.

 Όλες οι οικογένειες της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύουν το οικογενειακό διαρκείας, που θα αντιστοιχεί στους γονείς και τα παιδιά τους.

Για την έκδοση του Οικογενειακού διαρκείας είναι απαραίτητο να υπάρχει  εγγραφή του παιδιού στις ακαδημίες του σωματείου και θα πρέπει να έρχονται στο γήπεδο τα παιδιά με διακριτικά της ομάδας και την συνοδεία των γονιών τους.


▫️ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2024-2025

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε Α2 γυναικών για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 τα παιχνίδια Κυπέλλου και τα φιλικά παιχνίδια. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 695-301-6020  στην γραμματεία της ομάδας κα Εύα Λαμπράκη ή να στείλουν σχετικό μήνυμα στο viber επικοινωνίας του τμήματος.

Σας περιμένουμε όλους για να βοηθήσουμε τα κορίτσια μας στην νέα τους προσπάθεια.