Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΕ ΜΑΝΟΥΚΑΚΗ

Με μεγάλη χαρά ο Γ.Α.Σ. Ανδρογέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Χρύσα Μανουκάκη.

Η Μανουκάκη έρχεται στον Ανδρογέα έχοντας παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα την Α1 Γυναικών όπου αγωνίστηκε με τον ΟΑΧ. Παρά το νεαρό της ηλικίας της αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα μας στη φετινή της προσπάθεια στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Η Μανουκάκη αγωνίζεται στις θέσεις των guard, έχει ύψος 1,75 και είναι γεννημένη του 2004. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα Χανιά με την Αντισφαίριση, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ηρόδοτο, με τον οποίο αγωνίστηκε και το 2024. Πέρα από το συλλογικό επίπεδο η παίκτρια έχει φορέσει και το Εθνόσημο συμμετέχοντας σε διεθνή τουρνουά με την Εθνική Παγκορασίδων. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι συνεργασία για τις δύο μεταγραφές ανάμεσα σε Ανδρογέα και Ηρόδοτο επιβεβαιώνει τις άριστες σχέσεις που έχουν τα δύο σωματεία, για την ανάπτυξη του Κρητικού μπάσκετ και στις εθνικές κατηγορίες.

Στις δηλώσεις της η Μανουκάκη είπε: 

«Έχω υψηλές προσδοκίες για την ομάδα, η οποία αποφάσισε να αγωνιστεί φέτος στην Α2. Εύχομαι όλοι οι στόχοι μας να επιτευχθούν και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση του Ανδρογέα αλλά και τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Καλή αθλητική σεζόν!!».