Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΓΕΑ ΣΤΟ 24ο EKO ALL STAR

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές των αθλητών μας, στο  24ο EKO ALL STAR GAME με την μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι όταν μεθοδεύσεις σε μακροχρόνιο πλάνο την δουλειά σου , αυτή αρχίζει να αποκτά καρπούς.
ΜΠΑΓΛΑΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΟΥΙΔΑΣΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΑΚΕ ΙΩΑΝΝΑ, ΧΑΛΕΠΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΕΡΓΑΖΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, είναι το σύνολο των αθλητών και αθλητριών που εκπροσώπησαν την ομάδα μας.
ΜΠΑΓΛΑΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ:

Αθλητής, έφηβος σήμερα, ο οποίος έχει μεγαλώσει μέσα στις ακαδημίες της ομάδα και με την σκληρή δουλειά, τις οδηγίες του προπονητή του, έχει κερδίσει βασική θέση τόσο στο Εφηβικό , όσο και στο Ανδρικό τμήμα. Κέρδισε τους συμπαίκτες του στην διαγωνιστική διαδικασία  που έγινε  στην ομάδα μας και δίκαια εκπροσώπησε την ομάδα, στον διαγωνισμό τριπόντων.
Στον μεγάλο τελικό βρέθηκαν οι Στέλιος Μπαγλάνης και Αλκίνοος Λιονάκης, που πέτυχαν 10 πόντους στα ημιτελικά. Νικητής στον τελικό με σκορ 7-4 ήταν ο Μπαγλάνης, με τον αθλητή μας να κερδίζει και τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό τριπόντων του Σαββάτου με αθλητές των Rising Stars και των All Time Stars όπου και αγωνίστηκε απέναντι σε παλιές δόξες του μπάσκετ και πέτυχε τρίποντο δικαιώνοντας έτσι τον τίτλο του νικητή.
ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ:


Από τα νέα μέλη των ακαδημιών της ομάδας μας ο οποίος πήρε μέρος στο συμπληρωματικό event του Εκο all star , στην Πλατεία Ελευθερίας, για μικρούς αθλητές σε διαγωνισμό , σουτ, βολών και τρίποντων , και ενώ ήταν ο "μικρός" της παρέας , απέκλεισε όλους τους "αντιπάλους" , σε όλα τα διαγωνιστικά παιχνίδια και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο , ένα ποδήλατο Mountain bike
ΟΜΑΔΑ  3ON 3
ΒΟΥΙΔΑΣΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ.

Έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό και ενώ ήταν 2 πόντους μπροστά ,έχασαν στο τέλος του αγώνα με τρίποντο και έμεινε  μια γλυκόπικρη γεύση. Το σημαντικό είναι ότι οι αθλητές το απόλαυσαν και συμπλήρωσαν στο "βιογραφικό τους" άλλη μία διάκριση σε επίπεδο Κρήτης.
ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΑΚΕ ΙΩΑΝΝΑ, ΧΑΛΕΠΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΕΡΓΑΖΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
Οι Αμαζόνες που επιλέχτηκαν μετά από κλήρωση, κέρδισαν την εμπειρία της συμμετοχής , αφού ήταν η μοναδική ομάδα κοριτσιών και όλοι οι αγώνες τους ήταν με αγόρια.