Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΙΜΗΣΕ, ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΣΥΝΟΔΟΥΣ και ΕΦΟΡΟΥΣ

Η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης των χορηγών, συνοδών και εφόρων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου , στο ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, σε μία ζεστή βραδιά με πολύ κόσμο να παρευρίσκεται στην εκδήλωση της ομάδας μας. Με την παρουσία τους τίμησαν,  ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, κ. Μπάμπης Μαρκάκης, Και ο κ. Μιχάλης Κανάκης από την επιτροπή πρωταθλήματος της ένωσης. Τον σύνδεσμο διαιτητών εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Μαχαιριανάκης και ο κ. Νίκος Σκανδαλάκης. Δημοσιογραφικά μας τίμησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ, κ. Αντώνης Παπουτσάκης.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Απόστολος Ανυφαντάκης, πρόσφερε ως ευχαριστήριο ενθύμιο, τη φανέλα της ομάδας με το λογότυπο της εταιρίας , Anissa Beach , που είναι για πρώτη φορά χορηγός μας, την οποία παράλαβε η Assistant Operation Manager κα Κατερίνα Νικολουδάκη.
Από την συλλογή της ομάδας, παρέλαβε αναμνηστικό φούτερ ο ιδιοκτήτης του Παντοπωλείο των Γεύσεων κ. Νίκος Κουρουγκιαβούρης. Ο συνοδός του Ανδρικού και εφηβικού τμήματος κ. Μανόλης Σηφάκης, παρέλαβε αναμνηστική φανέλα με το όνομα του και όλοι οι συνοδοί, κ.κ. Μπάμπης Γαρεφαλάκης, Γιάννης Τσομπανάκης, Νίκος Μιχόπουλος, Σύλβια Μιχοπούλου, Βασίλης Στρατάκης, Βούλα Καρπαθιωτάκη, Αγγελική Μακαρώνα, Ζαχαρίας Δουλγεράκης , πήραν αναμνηστικές μπλούζες, Πασχαλινή λαμπάδα, αναμνηστικό τετράδιο της ομάδας και υλικά γραφικής ύλης από τον χορηγό του Παιδικού της εταιρεία PELIKAN ενώ για την κ. Μαρία Καπετανάκη, παρέλαβε το αναμνηστικό της ο σύζυγος της. Οι προπονητές και όλοι οι καλεσμένοι παρέλαβαν αντίστοιχα δώρα.
Από την εταιρεία ΚΟΤΣΙΦΟΥ ΑΦΟΙ και τον Φροντιστηριακό όμιλο ΕΝΑ, λόγω εκτάκτου προβλήματος υγείας δεν κατάφεραν να έρθουν, ενώ οι μεγάλοι χορηγοί των εταιρειών FORTIUS και PELIKAN ΕΛΛΑΣ, λόγο της απόστασης θα τιμηθούν σε ειδικές εκδηλώσεις, καθώς επίσης και για όσους δεν κατάφεραν  να παρευρεθούν θα σταλούν τα αναμνηστικά τους.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας  για την  επόμενη χρονιά.