Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ

Στο τελευταίο παιχνίδι του Πρωταθλήματος Ειδικού Σκοπού μας φιλοξένησε το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ στο Λίντο. Στα πρώτα λεπτά οι ομάδες κινούταν στον ίδιο ρυθμό άλλα μετά από λίγο το ΗΡΑΚΛΕΙΟ πήρε το παιχνίδι στα χέρια του και το κράτησε μέχρι το τέλος, δείχνοντας την δυναμικότητά του και το παιχνίδι έληξε με τελικό σκορ 106-33.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ για την πρώτη θέση του ομίλου και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο τελικό ματς.

Αξίζουν και οι παίκτες μας ένα μεγάλο μπράβο που κάτω από τις αντίξοες συνθήκες που μας επιφύλασσε η σεζόν που μας πέρασε κατάφεραν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του συλλόγου. Τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ξανά στα παρκέ την ερχόμενη σεζόν!

Ευχαριστούμε και της Κορασίδες για το δυναμικό παρόν στην κερκίδα. 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΑΚΗΣ

Τα δεκάλεπτα: 32-8, 22-11, 27-6, 25-8

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ: (ΜΑΚΡΑΚΗΣ, ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ) ΚΑΤΣΟΥΡΙ 10, ΜΗΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ 10, ΚΑΝΑΤΑΚΗΣ 10, ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗΣ 30(1), ΣΑΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ 13, ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 6, ΜΑΚΡΑΚΗΣ 5(1), ΣΑΒΟΥΛΙΔΗΣ, ΣΠΙΝΘΟΥΡΑΚΗΣ 2, ΤΖΙΚΑΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ 20

ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ: (ΛΟΥΜΠΟΥΝΗΣ, ΣΙΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ) ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ 4(1), ΒΟΥΙΔΑΣΚΗΣ, ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ 1, ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ 3, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 4, ΦΟΒΑΚΗΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ, ΡΟΓΔΑΚΗΣ, ΑΦΡΑΘΙΑΝΑΚΗΣ 6, ΜΙΧΟΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ 15(1)

Συνοδός τμήματος: Μπάμπης Γαρεφαλάκης 

Χορηγοί τμήματος: Ξενοδοχείο ANISSA BEACH, κατάστημα ΣΚΥΒΑΛΑΚΗΣ