Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΙΔΙΚΟ 2:ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και με σκορ  80-27 η ομάδα της Πεδιάδας κέρδισε τον αγώνα. Η δυσκολία στις πάσες , η ανάπτυξη του παιχνιδιού και πολλές χαμένες ευκαιρίες έκριναν το αποτέλεσμα του αγώνα.
Η ομάδα μας ξεκίνησε δυναμικά και τα πρώτα λεπτά η ΠΕΔΙΑΔΑ δεν είχε ευκαιρία να βάλει καλάθι άλλα δυστυχώς ούτε εμείς δεν το καταφέραμε. Οι πρώτοι πόντοι για την ΠΕΔΙΑΔΑ μπήκαν με βολές μετά από φάουλ. Στην συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα  πήρε το παιχνίδι στα χέρια της και έφτασε στο πρώτο δεκάλεπτο στο ευρύ σκορ 31-5. Οι παίκτες μας είχαν αρκετές ευκαιρίες όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και δεν είχαν και την τύχη με το μέρος τους.
Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο βελτιώθηκε η απόδοσή τους και βρήκαν τον ρυθμό τους άλλα συνέχισε και η ΠΕΔΙΑΔΑ δυναμικά και έτσι κατέληξε το παιχνίδι στα 80-27.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 31-5, 14-2, 20-10, 15-10

ΠΕΔΙΑΔΑ (ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ) ΠΕΛΕΚΑΝΗΣ 6, ΔΕΔΕΣ 3, ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗΣ 17, ΣΖΡΕΚΟΒΙΤΣ 12 (1), ΠΛΑΤΑΚΗΣ 9, ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ 2, ΤΕΡΖΑΚΗΣ, ΖΕΡΒΑΚΗΣ 4, ΑΜΠΑΤΖΗΣ 18 (1), ΜΠΟΙΕΡ 9 (1), ΜΑΚΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ


ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (ΚΑΤΣΑΠΡΑΚΑΚΗΣ) ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 2, ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ, ΤΑΜΠΑΚΟΥ 3, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ 2, ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ 2, ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ, ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ 6, ΜΠΑΓΙΑΤΗΣ 4, ΡΟΓΔΑΚΗΣ, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ 2, ΦΟΒΑΚΗΣ 6

Συνοδός τμήματος  κ. Βασίλης Στρατάκης  και χορηγός τμήματος η SAT ALARM