Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ:ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ - ΠΕΔΙΑΔΑ 52-45

Σε ένα φαινομενικά εύκολο αγώνα πριν το εναρκτήριο τζάμπολ η ανδρική μας ομάδα ξεκίνησε την φετινή μπασκετική της σεζόν με νίκη απέναντι στην ομάδα την Πεδιάδας με σκορ 52-45.  Άλλωστε η ομάδα της Πεδιάδας κατέβηκε σχετικά αποδυναμωμένη σε σύγκριση με την περσινή χρονιά και με πολλούς εφήβους στην σύνθεση της.
Η πραγματικότητα του αγώνα όμως ήταν διαφορετική, καθώς το πάθος και η αγωνιστικότητα τον φιλοξενούμενων κράτησε τους θεατές της συνάντησης σε αγωνία για την έκβαση του αγώνα μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα του τέταρτου δεκαλέπτου.
Η ομάδα μας ξεκίνησε το πρώτο δεκάλεπτο με ένα καλό σερί και προηγήθηκε με 12-2 όμως η ομάδα της Πεδιάδας αντέδρασε με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να λήξει με σκορ 14-9.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι καλές άμυνες από τις δυο ομάδες σε συνδυασμό με τα πολλά άστοχα σουτ εκατέρωθεν οδήγησαν στο ημίχρονο του αγώνα με σκορ 23-16.
Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ξεκίνησε το τρίτο δεκάλεπτο με την ομάδα της πεδιάδας να μπαίνει ποιο δυναμικά στο παιγνίδι και με μεγαλύτερη ευστοχία από την περιφέρεια αλλά και από την γραμμή των ελεύθερων βολών έκανε ένα επιμέρους σκορ 14-19 τελειώνοντας το δεκάλεπτο με συνολικό σκορ 37-35.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο καμία ομάδα δε κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ αλλά με την ομάδα μας να εφαρμόζει καλύτερα την πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο και με κορυφαίο σε αυτόν τον τομέα, τον Μάνο Λυριτζάκη, ο οποίος έδωσε το έναυσμα στους συμπαίκτες του,   το παιγνίδι τελείωσε με νικήτρια την ομάδα μας 52-45.
Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας που παρά τα προβλήματα αλλά και το άγχος της πρεμιέρας κατάφεραν να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της φετινής σεζόν.
Οι σκόρερ των δύο ομάδων είναι:
Ανδρογέας: (Δημητριάδης)  Μεταξωτός 6, Παγωνίδης 16(3), Λυριτζάκης 5, Μπαγλάνης 9(1), Γκέκα 10(2), Αλετράς Ιωάννης 6.

Πεδιάδα:(Μαυρόπουλος) Ρουκουνάκης 13(2), Ασπετάκης 2, Αλμπαντάκης 8, Μαστοράκης 4, Καπετανάκης 5, Καμπουράκης 5, Παπακωστάκης 4, Ανυφαντάκης 4(1).
Συνοδός τμήματος ο κ. Μανόλης Σηφάκης

Μέγας χορηγός FORTIUS D3+ B12.
Χορηγοί τμήματος: MEDIA VOX, ΚΟΤΣΙΦΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ, ΚΤΗΜΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ.