Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ:ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΑΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 61-53

Η ομάδα του ανδρικού μας υποδέχτηκε το Σάββατο 26/10/2019, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ε.Κ.Α.Σ.Κ, την ομάδα της ΑK Ρεθύμνου στο κλειστό γυμναστήριο του Β.Α.Κ. Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με πολύ πάθος και δύναμη και κατάφερε να προηγηθεί με 7-0 και 12-2 για να κλείσει το δεκάλεπτο με 14-7.Το ίδιο πάθος και δύναμη έδειξαν οι παίκτες μας και στο δεύτερο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να μην μπορεί η αντίπαλη ομάδα να αντιδράσει και το ημίχρονο να λήξει με σκορ 37-16.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο κόουτς Δημητριάδης τόνισε στους παίκτες στα αποδυτήρια ότι το παιγνίδι σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει και πως οι ποιο έμπειροι παίκτες της Ακαδημίας θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της αντιπάλου ομάδας πίεσαν σε όλο το γήπεδο και κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνουν ένα 0-9.
 Η ομάδα μας μετά από time-out  κατάφερε να ανταπεξέλθει κάπως στην πίεση των αντιπάλων με αποτέλεσμα να τελειώσει το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 50-36.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο και οι δυο ομάδες παίζοντας  πιεστική άμυνα  σε όλο το γήπεδο, προσπάθησαν να γείρουν την πλάστιγγα της νίκης, προς το δικό τους μέρος η κάθε μία. Όμως το πείσμα των παικτών της ομάδας μας και η ευστοχία σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, οδήγησαν στην μεγάλη νίκη.
Τέλος οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας μας που αν και λίγοι σε αριθμό ήταν μια μεγάλη πηγή βοήθειας και υποστήριξης στους αθλητές και τον κόουτς που πάλευαν μέσα στο γήπεδο.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-7, 37-16, 50-36, 61-53

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (Δημητριάδης, Κουμιανάκης): Μεταξωτός 11(2) Παγωνίδης 13(1), Λυριτζάκης 2, Ντοκούς, Αμπαδιωτάκης 2, Καραγιαννάκης 6, Μπαγλάνης 17(4), Πηρουνάκης 2, Γκέκα 8(2),  Πούλιος Ε., Πούλιος Β., Νταής.
ΑΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Παπαδογιαννάκης): Παπαδάκης, Σαρειδάκης 5, Σκανδαλἀκης 2, Σταυρακάκης 2, Τσικριτσάς 5(1),  Καραβάνης 6, Δουλγεράκης 9, Τερζάκης, Κοροβέσης, Σειραγάκης 17(1), Βαγγέλης, Ιερωνυμάκης 2. 

Συνοδός τμήματος ο κ. Μανόλης Σηφάκης.

Μέγας χορηγός FORTIUS D3+ B12.

Χορηγοί τμήματος: MEDIA VOX, ΚΟΤΣΙΦΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ, ΚΤΗΜΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ.