Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΙΔΙΚΟ 2:ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΟΖ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Εκπληκτικό παιχνίδι εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25/2 με την ομάδα μας να χαρίζει σκορ και θέαμα, 80-57, απέναντι στην ομάδα του Γιούχτα, σε όλα τα δεκάλεπτα και τους αθλητές μας να διαμοιράζονται χρόνο και όμορφες μπασκετικές εμπειρίες. 

Τα παιδιά του Παιδικού 2 εφαρμόζοντας πλήρως τη φιλοσοφία της ομάδας με πίεση και στις 4 γραμμές του γηπέδου από την εκκίνηση έκλεψαν μπάλες, πήραν σωστές αποφάσεις τόσο στον αιφνιδιασμό όσο και στο σετ παιχνίδι και διατηρώντας υψηλά το κίνητρο για άλλη μία νίκη, έβγαλαν φάσεις και ενέργεια σε όλα τα δεκάλεπτα, σημειώνοντας ρεκόρ επιθετικής παραγωγικότητας 80 πόντων για την φετινή σεζόν. Άξια συγχαρητηρίων και η ατομική άμυνα, με υψηλή μαχητικότητα, καλές προσαρμογές και σωστές αντιδράσεις στο «ένας ένας».

Η νίκη αυτή αφιερώνεται στους τραυματίες μας Αποστολάκη Γιώργο (που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και προφυλάχτηκε), Ελευθέρογλου Δημήτρη και Μανιουδάκη Νίκο με την ευχή μας για γρήγορη αποκατάσταση και να είναι σύντομα ξανά μαζί μας.

Το φύλλο αγώνος:

Δεκάλεπτα: 21-13, 25-21, 19-10, 15-13.

Ανδρογέας:(Βιολιντζης Λουμπουνης) Γαρεφαλακης 18 Σταμουλος 4  Ζαμπετακης 24 Μπιτσακακης Φραγκιαδακης Ι. 10 Φραγκιαδακης Α. 7  Αποστολάκης  Μακράκης Ε. 9(1) Γραφανακης 6 Πολιτης Μόσχονας 2 Σπανακης

Γιούχτας: Σταθογλου 12(1) Φραγκιαδακης 6(2) Καζαντζάκης Σκαρβελακης Ζερβακης Σφακιανάκης 10 Δαγαλακης 1 Καπετανακης Ε. Λαπιδης 28 Καπετανακης Μ.

Συνοδοί τμήματος ο κ.κ  Νίκος Σταμούλος και Μπάμπης Γαρεφαλάκης.

Χορηγός τμημάτων το ξενοδοχείο Anissa Beach.