Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

ΕΦΗΒΙΚΟ: ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ - ΟΑ ΧΑΝΙΑ : 80-72

Το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου η ομάδα μας φιλοξένησε την ομάδα του ΟΑΧ στο εξ αναβολής παιχνίδι  στο κλειστό της Αλικαρνασσού.  Για το παιχνίδι δεν έχουμε να πούμε πολλά παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας πήρε σχετικά εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα. 

Σε αυτό που θα σταθούμε όμως είναι όλα όσα διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του παιχνιδιού. 

Οι γονείς των παιδιών  μαζί με το χορηγό του τμήματος "SUPERSTROM" ετοίμασαν μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους αθλητές  στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι κάνοντας απονομή αναμνηστικών δώρων . 

Η έκπληξη και η συγκίνηση όλων ήταν πολύ μεγάλη. Ξεχώρισε όμως ο αρχηγός της ομάδας Μάνος Ξηρουχάκης όπου δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα του. 

Αυτά ακριβώς τα δάκρυα και τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στα παιδιά στους προπονητές και σε όσους έζησαν αυτές τις στιγμές δεν μπορούν να συγκριθούν με προκρίσεις και  τίτλους . 

Ο αθλητισμός πρεσβεύει αξίες μεγαλύτερες από εφήμερες αγωνιστικές επιτυχίες.

Και όπως τόσο εξαιρετικά γράφτηκε....

"Οι στιγμές ομορφαίνουν από τους κατ' επιλογήν ανθρώπους και σε αυτό το τμήμα η τύχη έφερε κοντά αξιόλογα παιδιά και άξιους γονείς...ευτυχείς και ευγνώμων που ανταμώσαμε.....Χίλιες φορές μας κάνατε υπερήφανους....."

Το φύλλο αγώνος Ανδρογέας - ΟΑΧ 80-72

Δεκάλεπτα: 25-16 20-16 15-17 20-23

Ανδρογέας:(Δημητριάδης Λουμπουνης) Γαρεφαλακης 19(3) Δαμιανακης 3(1) Καπετανάκης 13 Παπαδάκης 4 Αφραθιανακης Μιχοπουλος Παρασκευαιδης 11 Σταμουλος 2 Παγωνιδης 7  Στρατάκης 10(2) Τσατσακης  Μαεστρι 11

ΟΑΧ: (Φειδας) Καμπουρακης 14 Πετρακης Σολανακης 10 Ντερμανακης 4 Παπαλιονακης 2 Ηλιακής 10(1)  Φραγκοπουλος 2 Κορναρακης 2 Κορτσαρι14(3) Τσιλιμιγκακης 11(1) Σαλιβουρακης 3(1)

Χορηγός τμήματος η SUPER STROM.

Συνοδοί τμήματος, οι κ.κ. Μπάμπης Γαρεφαλάκης και Νίκος Σταμούλος.