Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΙΔΙΚΟ 1:ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ 66-65

Όλοι τους ήταν υπέροχοι!
Στον συνήθη ρυθμό - για άλλη μια φορά - κινήθηκε το παιχνίδι μεταξύ Ανδρογέα και Ηροδότου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Παιδικού1 στο Λίντο στις 20/10/2018. Και όταν λέμε στο συνήθη ρυθμό εννοούμε ότι ήταν ένα καταπληκτικό ντέρμπι που τα είχε όλα. Ο Ανδρογέας μπήκε στο παιχνίδι με φόρα και κατάφερε να προηγηθεί με 19-12 στο Α΄ δεκάλεπτο και 37-21  στο ημίχρονο. Και ενώ ο Ηρόδοτος έδειχνε να έχει σαστίσει σ’ αυτό το διάστημα, στο Β΄ ημίχρονο μπήκε με εντελώς διαφορετική ψυχολογία και κατάφερε, σιγά-σιγά, να ροκανίσει τη διαφορά και 3 λεπτά πριν το τέλος να προηγηθεί ακόμα και με 6 πόντους. Το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά με τα καλάθια να μπαίνουν δύσκολα και τα χέρια να είναι βαριά. Τελικός νικητής ο Ανδρογέας – με 66-65 – επειδή κατόρθωσε να ελέγξει το ρυθμό, να βγάλει σωστές άμυνες και να ευστοχήσει στις ελεύθερες βολές. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων που πρόσφεραν απλόχερα ένα τόσο ωραίο θέαμα και σίγουρα όποιος και να’χανε θα ήταν αδικημένος. Υποδειγματική η διαιτησία των Τσικριτζή και Δασκαλάκης.  
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ:(ΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ Π.) ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ Ν. 23(2), ΒΟΥΙΔΑΣΚΗΣ Μ.2, ΤΣΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ Κ.5,ΚΟΝΤΟΣΗΣ Μ.2, ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜ.5(1), ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝ.2, ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΜ.5, ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ Μ., ΑΝΤΙΦΥΛΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡ. 22(2)
ΗΡΟΔΟΤΟΣ:(ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Μ) ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗΣ Χ.4, ΚΑΡΚΑΝΑΚΗΣ Ε.2, ΚΟΜΨΕΛΗΣ Χ.3(1), ΚΑΤΖΟΥΡΙ Ε.4, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Μ., ΜΑΛΑΜΑΣ Μ., ΣΦΑΚΑΚΗΣ Γ., ΜΑΝΑΣΣΑΚΗΣ Σ.7(1), ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.17(1), ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Ν.18(2), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Σ.4, ΤΣΙΜΑΡΙΔΗΣ Γ.6