Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΑΝΔΡΙΚΟ:ΚΥΔΩΝ - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ 74-43

Η νεανική ομάδα του Ανδρικού τμήματος ξεκίνησε με πούλμαν από το Ηράκλειο στις 15:00 και με ενδιάμεση στάση στην Γεωργούπολη έφτασε στο γήπεδο των Χανιών για να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του ΚΥΔΩΝ. Πρέπει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση λόγω του προηγούμενου αγώνα ΑΟΚ ΠΕΔΙΑΔΑ και θα πρέπει να βρεθεί λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης. Στα αγωνιστικά στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε η ομάδα μουδιασμένα με συνεχόμενα λάθη και επιμέρους σκορ 21-09. Στο δεύτερο δεκάλεπτο και για 5 λεπτά το σκορ είχε φτάσει στο 30-9, αφού η ομάδα του ΚΥΔΩΝΑ επικράτησε στα επιθετά ριμπάουντ. Στην συνέχεια η ομάδα ξύπνησε και με σωστές άμυνες και πίεση σε όλο το γήπεδο έκανε το 11-3 κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 33-20. Στο τρίτο δεκάλεπτο το σκορ 60-29 αφού ο Κυδων χρησιμοποίησε όλους τους έμπειρους παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο  τέταρτο δεκάλεπτο διαμορφώθηκε το τελικό σκόρ 75-43.
Η διαιτησία ΑΨΟΓΗ.!
Μετά λήξη του αγώνα στην ομάδα προσφέρθηκε δείπνο στην Ταβέρνα Μπουράκης στα Κουνουπιδιαννά.
Μέγας χορηγός η εταιρεία VISION PACK του κ. Νεκτάριου Μυλωνάκη.
Χορηγοί τμήματος ΝΕΟΠΟΥΛΟΣ glass, MEDIA VOX , STREET PRINCE , ΚΟΤΣΙΦΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ
Συνοδοί τμήματος ο κ. Μανόλης Σηφάκης και κ. Μίλτος Κοσμαδάκης.

ΚΥΔΩΝ:Κορέτας, Βεντηρης 1, Λυρωνης 18, Γεγισιδης 3, Ζανδακης 26, Χρονοπουλος 4, Δημας, 2  Νατζολακης 2, Χολεβας 4, Λωλακης 11, Νατσουλης 3,  Χατζακης.
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ:(ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ)Σηφακης Γιάννης 4, Κοσμαδακης,  Λυριντζακης 4,  Σηφακης Ιασων 7, Δεσποινιαδης 2, Πουλιος 2, Μπαγλανης 13, Ανυφαντάκης, Γκέκα 3,Καγιαλης,  Πατέρακης,  Αλετρας 10