Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ

Μετά από 6 χρόνια αποχής επανήλθε στο πρωτάθλημα ανδρών η ομάδα του Ανδρογέα. Όπως ήταν φυσικό το τρακ του πρώτου αγώνα, το γεγονός της ανομοιομορφίας της ομάδας - που δεν έχει παίξει παιχνίδια έτσι ώστε να δέσει – αλλά και η ποιότητα των παικτών του  Ηράκλειο που φάνηκε ότι έχει όλα τα φόντα να κτυπήσει πρωτάθλημα  συνετέλεσαν έτσι ώστε να το παιχνίδι να μην αντέχει σε κριτική με το τελικό 41-87 να μην είναι αντιπροσωπευτικό, μιας και το Ηράκλειο έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο μόνο με τους εφήβους του. Παρόλα αυτά, αρκετοί παίκτες έδειξαν θετικά και αξιόλογα στοιχεία και, αν και το φετινό πρωτάθλημα χαρακτηρίζεται από πληθώρα καλών και ανταγωνιστικών ομάδων, ελπίζουμε ότι θα δοθεί σιγά-σιγά η δυνατότητα η ομάδα να αναπτύξει της αρετές της.   Στα θετικά του αγώνα η παρουσία του κόσμου που αρχίζει και επιστρέφει στα γήπεδα για να δει τους ντόπιους πάικτες. Ευχάριστο διάλειμμα στον αγώνα η χορευτική παρουσία από τον Αθλητικό όμιλο ΦΟΗ ΑΡΙΑΔΝΗ. 
Ευχαριστούμε τον κόσμο πυο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση της ομάδας την πρώτη φορά που ζητήθηκε είσοδος , αλλά ευχαριστούμε και όλους αυτούς που γύρισαν το κεφάλι τους στην είσοδο στο γήπεδο κάνοντας την πάπια.
Το μπάσκετ χρειάζετε την βοήθεια όλων και ειδικά παράγοντες όπως ο κ. Σπυριδάκης από το Ηράκλειο και ο κ. Γιανουλάκης από τον Εργοτέλη οι οποίοι ενίσχυσαν την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα ας γίνουν παράδειγμα και για τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο.
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ:(ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ) ΣΗΦΑΚΗΣ Ι 4,ΛΥΡΙΤΖΑΚΗΣ 4, ΣΗΦΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ 8, ΔΕΣΠΟΙΝΙΑΔΗΣ 6, ΚΑΡΑΠΑΝΩΓΙΩΤΗΣ 9, ΜΠΛΑΓΛΑΝΗΣ, ΠΗΡΟΥΝΑΚΗΣ 1, ΓΚΕΚΑ 5(1), ΚΑΓΙΑΛΗΣ 2, ΑΛΕΤΡΑΣ 2