Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018

ΠΑΙΔΙΚΟ 1:ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ -ΑΓΟΡ 74-73

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΚΡΑΝ-ΓΚΙΝΙΟΛ ΜΕ ΑΠΟΒΟΛΗ.
Σ’ένα τρομερό μπρα ντε φερ εξελίχθηκε το παιχνίδι μεταξύ Ανδρογέα και ΑΓΟΡ για το πρωτάθλημα του παιδικού 1 στο γήπεδο του Λίντο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Ένα παιχνίδι που τέλειωσε 74-73 υπέρ του γηπεδούχου αλλά πριν απ’ αυτό είχε δει καρδιές να σπάνε και από τις δύο μεριές ενώ σημαντική κόντεψε να αποδειχθεί η αποβολή του προπονητή του Ανδρογέα, 2 λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα.
Συγκεκριμένα, από την αρχή το σκορ πήγαινε χέρι-χέρι χωρίς να μπορεί καμιά από τις δύο να ξεφύγει για πολύ. Σωστά στημένες και οι δυό ομάδες προσπαθούσαν από τη μια να μπλοκάρουν τα ατού του αντιπάλου και από την άλλη να σκοράρουν. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το ψηλό τελικό σκορ ενώ τυχεροί ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Λίντο και απόλαυσαν τον αγώνα παρά τις όποιες στιγμές που προκάλεσαν ένταση.
Πολύ θα θέλαμε όλοι οι αγώνες να είναι σαν τον σημερινό, με το μπάσκετ τελικό νικητή.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (ΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ Π.) ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ Ν. 33 (1), ΒΟΥΙΔΑΣΚΗΣ Μ., ΤΣΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ Κ. 6,ΚΟΝΤΟΣΗΣ Μ.14, ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜ., ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝ.2, ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΜ.9 (1), ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ Μ., ΑΝΤΙΦΥΛΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡ. 10 (1)
Χορηγοί τμήματος vision pack και MHXANOKIΝΗΣΗ.

ΑΓΟΡ ( ΜΠΑΛΑΦΑΣ Κ.) : ΗΛΙΑΚΗΣ Κ., ΚΟΤΣΟΚΟΛΟΣ Η. 10(2), ΚΟΤΡΩΝΗΣ Ν., ΜΠΟΥΡΑΛΕΞΗΣ Χ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Φ.18,ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Δ.18 (2), ΧΡΗΣΤΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΤΣΑΧΑΚΗΣ Θ., ΡΟΝΑΛΝΤΟ Β.9, ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ Α.,  ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ Ι.8 (1), ΜΑΝΕΤΑΚΗΣ Κ.10 (2).