Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ "ΕΝΑ" και ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ μαζί.


Το Διοικητικό συμβούλιο της ομάδας καλοσωρίζει τον εκπαιδευτικό όμιλο ΕΝΑ στην οικογένεια των χορηγών για την περίοδο 2018-2019 και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα του Παιδικού.
Ο φροντιστηριακός όμιλος ΕΝΑ έχει για χρόνια κατοχυρωθεί στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης με την επιστημονική του συνέπεια, το παιδαγωγικά καταρτισμένο προσωπικό και την χρόνια διδακτική εμπειρία των στελεχών του.  Αποτελεί πλέον τη μόνη και σίγουρη επιλογή γονέων και μαθητών προκειμένου να εξασφαλιστεί η σίγουρη επιτυχία και η κατάκτηση μίας θέσης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Επι σειρά ετών ο ομιλος ΕΝΑ, με φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα και επιδεικνύοντας σεβασμό, πίστη και αφοσίωση στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου φροντίζει να πλαισιώνει κάθε παιδί, να ανακαλύπτει τις ικανότητές του και να δίνει με διαρκή ανατροφοδότηση προτεραιότητα στις κλίσεις και τις δεξιότητες του εκπαιδευομένου, προκειμένου αυτός σταδιακά να θεμελιώσει τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης προσωπικότητας, ικανής να αντεπεξέλθει στις επιτακτικές εκπαιδευτικές και κοινωνικές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.
Στα πλαίσια λοιπόν της παραπάνω προσπάθειας, ο εκπαιδευτικός όμιλος ΕΝΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητικό σύλλογο «Ανδρόγεας» και την έμπρακτη στήριξή του σε όλες τις επικοδομητικές δραστηριότητες του συλλόγου, με άμεσο και απώτερο στόχο το παιδί και την προσφορά σφαιρικής παιδείας σε αυτό, η οποία ασφαλώς επιτυγχάνεται με την ταυτόχρονη άσκηση του νου και του σώματος
Ευχόμαστε μία αγαστή και παραγωγική συνεργασία.