Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

ΕΦΗΒΙΚΟ:ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΟΑΧ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Εντός του αγωνιστικού χώρου η νεανική ομάδα του Δημητριάδη , γεμάτη με τεράστια ψυχικά αποθέματα κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο και να κυνηγήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες που είχε για να πάει στο final four  για πρώτη φορά στην ιστορία του. Αγωνιστικά πέτυχε τα πάντα με 4 έφηβους και 8 παίδες. Αυτό που δεν κατάφερε να "κερδίσει" ήταν τις αποφάσεις της κ. Ρ. Καρανικόλα που στερεί σε όλους τους παίκτες το δικαίωμα τους να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση που τους τοποθέτησε η εν λόγο αξιολογημένη διαιτητής. Οι προσπάθειες και οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς τελείωσαν στον αγώνα με τον ΚΥΔΩΝ στην παράταση με τις κραυγαλέες αποφάσεις της κ. Ρ. Καρανικόλα, την οποία εμείς ως διοίκηση, οι προπονητές και οι γονείς των αθλητών την "ευχαριστούμε από καρδιάς". Οι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι παίκτες και όχι οι διαιτητές. Να θυμίσουμε για την ιστορία ότι αν κέρδιζε η ομάδα μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν σε ισοβαθμία με την ομάδα του ΑΓΟΡ την οποία όμως είχαμε κερδίσει και είχαμε καλύψει την διαφορά του πρώτου αγώνα.
Στα αγωνιστικά με τον ΟΑΧ, με άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση από την εφηβική ομάδα μας και επιβεβαίωση της άξιας κατάκτησης της τρίτης θέσης του ομίλου, αυτή τη φορά απέναντι στην νεανική ομάδα του ΟΑΧ που κατέλαβε την τέταρτη θέση.
Με τη γνωστή πλέον πίεση σε όλο το γήπεδο και το καθαρό μυαλό σε συνδυασμό με τον πλουραλισμό στην επίθεση δεν άφησαν κανένα περιθώριο για αντίδραση στους αντιπάλους τους.
Άριστη για μια ακόμη φορά η διαιτησία της κ. Κουλιεράκη και του κ. Μπουζουνιεράκη.
 Δεκάλεπτα: 11-17, 19-27, 27-39, 42-53.
ΟΑΧ (ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ): ΜΠΟΛΑΝΑΚΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΑΚΗΣ 2, ΛΥΒΙΑΚΗΣ 14 (2), ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ, ΤΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ 2, ΚΑΖΑΝΗΣ 5 (1), ΚΑΖΑΝΗΣ Π., 6, ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗΣ 3, ΧΙΩΤΑΚΗΣ 10 (1).
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ): ΣΗΦΑΚΗΣ Ι. 7 (1), ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ 14, ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ 4, ΤΣΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ 6, ΚΟΝΤΟΣΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ 4, ΜΠΑΓΛΑΝΗΣ 16, ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ 4, ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΜ., ΚΛΙΤΙ, ΑΝΤΙΦΙΛΙΩΤΗΣ 2, ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ.
Συνοδός τμήματος ο κ. Μίλτος Κοσμαδάκης.
Χορηγός το ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ