Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ:ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.

Ένα ημίχρονο άντεξαν οι "πιτσιρικάδες" του Δημητριάδη στον αγώνα με τον Εργοτέλη , όπου έχασαν με 47-83. Ένα αποτέλεσμα που στην πρώτη ανάγνωση ακούγεται "βαρύ", αλλά μετά την πρώτη ανάγνωση δίνει μεγάλη ικανοποίηση επειδή ο στόχος της δημιουργίας του Ανδρικού τμήματος έχει πετύχει στο 100% , αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα η ομάδα αγωνιζόταν με 4 παίκτες που ηλικιακά δεν πλησιάζουν καν στις ηλικίες των ανδρών και προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας. Η βασική φιλοσοφία παραμένει ίδια να δοθούν ευκαιρίες και να βελτιωθούν παίκτες που έχουν μεγαλώσει στην ομάδα κα παράλληλα οι προσθήκες που έχουν γίνει να βελτιώνονται καθημερινά. Η εύκολη λύση θα ήταν η επιλογή πιο έμπειρων παικτών έτσι ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα αλλά θα είχε χαθεί η φιλοσοφία της ομάδας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην πορεία του ΕΡΓΟΤΕΛΗ και να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-18, 26-32, 36-58, 47-83
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ: (Δημητριάδης): Σηφάκης Ι., Παγωνίδης 6, Λυριντζάκης 2, Καραπαναγιώτης 8, Μπαγλάνης 14(1), Πηρουνάκης 9, Ανυφαντάκης, Καγιαλής, Πούλιος 6(1), Αλετράς 2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: (Βισκαδουράκης): Αθανασιάδης 7(1), Μαΐστρέλης 8, Αμπαδιωτάκης 4, Δαπουλάκης 4, Μανιαδής 5, Χριστοδούλου 7, Μπελεφάντης 15, Καλλέργης 8(1), Αλετράς 4, Πυργιώτης 21(1).

Συνοδός τμήματος ο κ. Μανόλης Σηφάκης. 
Μέγας χορηγός η εταιρεία VISION PACK.
Χορηγοί τμήματος ΝΕΟΠΟΥΛΟΣ glass, MEDIA VOX , STREET PRINCE , ΚΟΤΣΙΦΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ.