Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Παιδικό για την περίοδο 2018-2019 κερδίζοντας και την ομάδα του Αγίου Νικολάου με σκορ 60-51. Οι παίκτες του Πέτρου Κουμιανάκη υπερέβαλαν ευατό καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος με συνθήκες αντίξοες και τραυματισμούς αλλά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων πετυχαίνοντας την καλύτερη αγωνιστική παρουσία , από την εποχή της επανίδρυσης των ακαδημιών, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στην Α Κατηγορία Παίδων. Η πικρία που μένει σε όλους είναι ότι στο fianl four περνούν οι τρεις πρώτοι και ο πρώτος μετά από αγώνα μπαράζ της Β κατηγορίας, χωρίς να δίνετε η δυνατότητα στην τέταρτη ομάδα της Α κατηγορίας να υπερασπιστεί την καλή αγωνιστική της κατάσταση. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αξίζει τόσο στους παίκτες όσο και στον προπονητή της ομάδας για την φετινή τους πορεία. Το σημερινό αγωνιστικό κομμάτι πηγαίνει σε δεύτερη μοίρα και κρατάμε την συγκίνηση μετά το τέλος τους παιχνιδιού , τόσο των παικτών όσο και του προπονητή για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, αφού πλέον οι δρόμοι τους χωρίζουν. Οι παίκτες έκαναν συμβολικό δώρο στον προπονητή τους και στο τέλος τον μπουγέλωσαν για το καλό, ευτυχώς μετά την ομιλία και τα συγχαρητήρια που μετέφερε στους παίκτες στα αποδυτήρια ο πρόεδρος της ομάδας εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου.
Για την ιστορία τα τέταρτα του αγώνα:
14-09,15-13,16-15,15-14
ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ(ΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ) ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ 11(2), ΒΟΥΙΔΑΣΚΗΣ, ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ 3, ΚΟΝΤΟΣΗΣ 7, ΛΑΘΟΥΡΑΚΗΣ 7, ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ 6, ΣΗΦΑΚΗΣ 7, ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗΣ 2, ΑΝΤΙΦΥΛΙΩΤΗΣ 17, ΣΚΟΥΛΟΥΔΗΣ.
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ( ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΜΠΥΛΙΑΝΙΤΑΚΗΣ), ΣΗΦΑΚΗΣ, ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ 3(1), ΜΠΟΥΤΣΑΚΗΣ 4, ΤΟΥΤΟΥΔΑΚΗΣ, ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΤΟΣ 24, ΒΑΡΚΑΡΑΚΗΣ 15(3), ΚΟΖΥΡΗΣ 5(1).
Συνοδός τμήματος στον σημερινό αγώνα ο κ.Νίκος Αντιφυλιώτης.
Χορηγοί τμήματος Φροντιστηριακός όμιλος ΕΝΑ, ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΣΗ ΟΕ, VISION PACK.