Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ CAAN

Μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από  το Διοικητικό Συμβούλιο στις 21 Νοεμβρίου2018 με θέμα την αναζήτηση συνεργάτη αθλητικού υλικού, και αφού αξιολόγησε τις προτάσεις  που υποβλήθηκαν με ιδιαίτερη χαρά η Διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία CAAN.
Στόχος της ενέργειας αυτής εκτός από τα ρούχα αγώνα και προπόνησης, είναι να δημιουργηθεί και σειρά ένδυσης εκτός αγωνιστικών χώρων, τόσο για αθλητές , γονείς και φίλους της ομάδας.
Βασικό στοιχείο επιλογής ήταν οι προδιαγραφές των αγωνιστικών ρούχων,  η ποιότητα, η ποικιλία, η επάρκεια, η παράδοση και οι τιμές. Όλα τα παραπάνω  ήταν στοιχεία που πληρούσε η εταιρεία CAAN και μετά τις προτάσεις και αντιπροτάσεις που υποβλήθηκαν οριστικοποιήθηκε η λίστα των προϊόντων που θα συνοδεύσουν την ομάδα για την collection  2019-2020. Παράλληλα η εταιρεία CAAN αναλαμβάνει να προσφέρει σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές τα προϊόντα της και όπου υπάρχει δυνατότητα να προσφέρει και χορηγικό πακέτο στην ομάδα μας. Οι συλλογές θα εμπλουτίζονται διαρκώς με νέα σχέδια και χρωματικές αποχρώσεις. Η εταιρεία CAAN θα παραδώσει δείγματα σε μεγέθη και χρώματα για να μπορέσει να γίνει σωστός δειγματισμός. Η αγορά , αποθήκευση και δειγματισμός των προϊόντων θα γίνεται από την ομάδα μας και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν  να δίνουν  οικονομική ενίσχυση της επιλογής τους, όπως αυτό προβλέπεται από το καταστατικό λειτουργίας  από τους γονείς και φίλους για τις λειτουργικές ανάγκες της .
Η συνεργασία έχει εύρος τριετίας και μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα όλοι οι αθλητές , προπονητές , συνοδοί και μέλη διοίκησης θα «φορούν» CAAN.
Η παραπάνω ενέργεια εντάσσεται στο πενταετές πλάνο ανάπτυξης και ενιαίας  ομοιόμορφης εικόνας της ομάδας.