Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: «ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ»

19-65 ήταν το τελικό σκορ με το οποίο κέρδισε ο ομάδα του Ηροδότου την οποία συγχαίρουμε για την επιτυχία της. Στο σημείο όμως που θέλουμε να σταθούμε είναι στην διακωμώδηση του αθλήματος από τον διαιτητή κύριο Χατζημάρκου ο οποίος μάλλον έχει δελτίο στις Κορασίδες του Ηροδότου αφού 2 φορές έκανε αυτός την επαναφορά από την πλάγια γραμμή για λογαριασμό της φιλοξενούμενης ομάδας και όταν ο Πρόεδρος της ομάδας του είπε «πλάκα μας κάνεις;;;;; δύο φορές το έχεις κάνει» , από την κερκίδα, εκείνος εφαρμόζοντας το «γράμμα του νόμου»  τον απέβαλε εκτός γηπέδου, γράφοντας στο φύλλο αγώνα ότι αναφέρθηκε από τον Πρόεδρο ότι «είσαι γελοίος και βλάκας ντροπή σου» Μέγα ψέμα, σε καμία περίπτωση δεν εκτοξεύτηκαν βωμολοχίες από ΚΑΝΕΝΑΝ. Αυτό θα ήταν ένα περιστατικό για να το περιγράφουμε και να γελάμε, αλλά το σημαντικότερο όλων είναι ότι μετά την αποβολή του προπονητή  μας και μετά την ανάληψη των καθηκόντων από την τραυματισμένη παίκτρια Γιαπιτζόγλου της  έκανε διαρκώς υποδείξεις για να κάνει αλλαγές στις παίκτριες «κάνε αλλαγή δεν βλέπεις ότι αυτές που παίζουν είναι πτώματα???» ,  «κάνε αλλαγή» και αναφερόταν σε συγκεκριμένα Νούμερα παικτών, για δεύτερη φορά απευθυνόμενος τόσο στην «Προπονήτρια Γιαπιτζόγλου» όσο και στην έφορο και ενώ είχε ενημερωθεί από την αρχή του παιχνιδιού ότι η ομάδα έχει  κατέβει στον αγώνα με 8 παίκτριες μικρότερης ηλικίας από την φιλοξενούμενη ομάδα. Η ειρωνεία του κυρίου Χατζημάρκου συνεχιζόταν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού –χωρίς προπονητή η ομάδα- απέναντι στις παίκτριες με χαρακτηρισμούς εντός αγωνιστικού χώρου «που πας μωρή ηλίθια», «2 παίκτριες σέρνονται» και «5 άτομα είστε δεν μπορείτε να παίξετε άμυνα??».
Εδώ να σημειώσουμε ότι υπάρχουν μαρτυρίες από  τους γονείς των παιδιών και αναφορές απέναντι στα παιδιά τους.
Ο κύριος Χατζημάρκος θα πρέπει να αποφασίσει ποιος είναι ο ρόλος του μέσα στο γήπεδο, Διαιτητής?,  προπονητής?, έφορος?   ο Θεός??, παιδαγωγός?? Ή απλά ένας ψευτόμαγκας? και να καταλάβει ότι είναι επαγγελματίας, πληρώνετε και δεν παίζει street basket.
Ρωτάμε λοιπόν τον Πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών κ. Μαχαιριανάκη αν αυτά προβλέπονται στον κανονισμό, απαντάμε μόνοι μας  ΟΧΙ και χαρακτηρίζουμε τις «παροτρύνσεις» του κυρίου Χατζημάρκου ως διάλεκτος πεζοδρομίου. Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του και την εξαίρεση του από όλα τα παιχνίδια της ομάδας μας.