Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΙΔΙΚΟ:ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ 3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

Η έλλειψη συγκέντρωσης για ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετή για να φέρει την ήττα στον αγώνα του Παιδικού με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Το ματς ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να παίρνει μια μικρή διαφορά, αλλά ο Ανδρογέας ισορρόπησε σταδιακά και έκλεισε την πρώτη περίοδο κοντά στο σκορ (12-16).

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον ΟΦΗ να εκμεταλλεύεται κυρίως τα επιθετικά ριμπάουντ και αρκετές λανθασμενες επαναφορές του Ανδρογέα. Παρόλα αυτά με πίεση σε όλο το γήπεδο κατάφεραν οι "μπεμπηδές" μας να μείνουν σε απόσταση βολής στο ημίχρονο (25-32).

Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με καλούς οιωνούς. Με πάθος και καλές άμυνες κατάφερε ο Ανδρογέας να φτάσει σε απόσταση ενός σουτ (31-33). Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη μετά το τάιμ-άουτ του ΟΦΗ, αφού η ομάδα "έχασε το μυαλό της" μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου, δεχόμενη σερί σε αυτό το διάστημα 1-21 κλείνοντας το δεκάλεπτο στο 32-54.

Στην τελευταία περίοδο ο ΟΦΗ προσπάθησε να μεγαλώσει κι άλλο τη διαφορά,  αλλά η αυταπάρνηση που έδειξαν σ' αυτό το σημείο ειδικά οι νεαρότεροι παίκτες, είχε ως αποτέλεσμα το "μάζεμα" του σκορ, με το τελικό αποτέλεσμα να γράφει 56-69.

Μεγάλο κέρδος από τον αγώνα η εικόνα των μικρότερων αθλητών, που δείχνουν ότι αγώνα με αγώνα και αποκτώντας συνεχώς περισσότερες εμπειρίες, θα προσαρμοστούν γρήγορα στα δεδομένα της κατηγορίας και θα συμβάλουν για να έρθουν και οι πρώτες νίκες.

Τα δεκάλεπτα :12-16, 25-32, 32-54, 56-69

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (Λουμπούνης): Σταμούλος 9, Καπετανάκης 3, Καλαϊτζάκης 4(1), Δαμιανάκης Ν. 10(2), Καβλεντάκης, Παπαδάκης 6, Κοτσαρίδης 4, Σαββίδης, Μιέστρι, Δαμιανάκης Γ. 5(1), Πιταροκοίλης 3(1), Κουκλάκης 11

ΟΦΗ (Καρλαφτης) : Καραπιδάκης 1, Σπυριδάκης 2, Πανταζής 8, Φρογακης 9(1), Κοτρότσιος, Χαλαμπαλάκης 3(1), Παναγόπουλος 3, Θελεριτης, Τζίφος 2, Νικολός 2, Βασιλάκης 15(3), Καλικάκης 24(2)

Συνοδός τμήματος ο κ. Γιώργος Παπαδάκης.

Χορηγός τμήματος το ξενοδοχείο Anissa beach.