Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου για τις Αμαζόνες,  στο πρωτάθλημα της μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας των νεανίδων. Στόχος της συμμετοχής μας, είναι η απόκτηση εμπειριών και αγωνιστικού ρυθμού που θα φανεί χρήσιμος για την κατηγορία των κορασίδων.

Ο σημερινός αγώνας με τον ΟΦΗ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπυ. Πάθος και δύναμη διέκριναν  τις 2 ομάδες. Ο ΟΦΗ με όπλο την κλειστή άμυνα ζώνης, έδωσε σε όλο σχεδόν το ματς σουτ από την περιφέρεια, χωρίς να καταφέρει η ομάδα μας να το εκμεταλλευτεί, «σπάζοντας» τα καλάθια.

Το 1ο ημίχρονο βρήκε μπροστά τους γηπεδούχους με +12 πόντους. Στο 2ο, το παιχνίδι ισορρόπησε όπου με πιο ορθολογικές επιθέσεις μέσα από την ρακέτα η ομάδα μας πέρασε μπροστά στο σκορ. Στα τελευταία λεπτά έγινε πραγματική «μάχη» με πολλές εναλλαγές σκορ, εκατέρωθεν και ιδιαιτέρως λάθος σφυρίγματα από την μεριά των διαιτητών, όπου φάνηκε η «απειρία του νέου» και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 53-50.

Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες!

Το φύλλο αγώνος:

Τα τέταρτα του αγώνα, 14-5, 14-11, 13-23, 12-11

ΟΦΗ:(ΚΑΡΛΑΦΤΗΣ), ΜΟΥΡΤΖΑΚΗ 8(2), ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ 29(1), ΣΤΑΘΟΡΑΚΗ, ΑΛΙΦΡΑΓΚΗ 13(1), ΑΥΓΕΡΑΚΗ, ΜΕΤΑΞΑ, ΜΟΣΧΟΝΗΣΩΤΗ 3

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ:(ΣΗΦΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ-ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ), ΚΑΖΑΚΗ, ΓΑΛΑΝΑΚΗ 12(1), ΚΟΣΜΑΔΑΚΗ, ΓΙΑΠΙΤΖΟΓΛΟΥ 8(1), ΨΑΡΡΑ, ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΤΖΑΝΕΤΗ 4, ΕΡΓΑΖΑΚΗ, ΜΗΛΙΑΡΑ 18(1), ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ 2, ΧΑΛΕΠΑΚΗ 6, ΒΑΡΔΑΒΑ.


Συνοδός τμήματος η κυρία Μακαρώνα 

Χορηγοί τμήματος, ΜΗΛΙΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, Χωματουργικά έργα και η αλυσίδα φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.