Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΕΦΗΒΙΚΟ:DEFENCE!!!DEFENCE.

Τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα του εφηβικού τμήματος για το πρωτάθλημα, απέναντι στο Ρέθυμνο ΒC.

Από το πρώτο δεκάλεπτο ήταν φανερή η διάθεση των δύο ομάδων να πιέσουν την κυκλοφορία της μπάλας. Περιφερειακά κυρίως ο Ανδρογέας και στη ρακέτα και "εναέρια" το Ρέθυμνο. Αποτέλεσμα το μικρό σκορ, με το Ρέθυμνο να παίρνει προς το τέλος του δεκαλέπτου μια διαφορά επτά πόντων (8-15).

Ίδια κατάσταση επικράτησε σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα με το Ρέθυμνο να εκμεταλλεύεται τα ψηλά κορμιά του και την ομάδα μας να προσπαθεί με μακρινά κυρίως σουτ να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Αν εξαιρέσουμε όμως κάποιες μεμονωμένες εύστοχες προσπάθειες, δεν βρήκε σε καμία στιγμή αυτό το συνεχόμενο σερί ευστοχίας που χρειαζόταν για να διεκδικήσει τη νίκη.

Έτσι ο αγώνας κύλισε στο ίδιο μοτίβο, με αποτέλεσμα την δεύτερη ήττα, με τελικό σκορ 39-53.

Οι μεγάλες μάχες που έδωσαν τα παιδιά μας προδιαθέτουν για καλύτερη συνέχεια και ειδικά όταν εμφανιστεί πλήρης η ομάδα, αφού και σ' αυτόν τον αγώνα είχε σημαντικές απουσίες.

Τα τέταρτα του αγώνα: 8-15, 20-30, 27-36, 39-53.

ΓΑΣ ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (Δημητριάδης Λουμπουνης), Μιχοπουλος, Διλβοης 8(2), Ρογδακης, Φοβακης, Καπετανακης, Γαρεφαλακης 8(1), Παπαδάκης, Κουκλακης, Στρατακης,  Τσαγκαρακης, Παρασκευαιδης 4, Ξηρούχακης 19(1).
ΡΈΘΥΜΝΟ( Κούμουλος Γαβαλάκης),
Ηλιακής, Πανταγιας, Τσαχακης 9(1), Κωνσταντινιδης Γ. 2, Κωνσταντινιδης Φ. 16(1), Πετρακης, Κουνδουρακης, Ταταρακης, Γκιουλεας 16, Μπιτζεκου, Βαμβακας 4, Ασμαριανακης 6.

Σύνοδος τμήματος ο κ. Μπάμπης Γαρεφαλάκης και χορηγός τμήματος η SUPER STROM