Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΙΔΙΚΟ: "ΣΕΦΤΕ" ΟΙ "ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ"

Μετά το "μπουσούλημα" των πρώτων αγώνων, οι "μπέμπηδες" του Παιδικού σηκώθηκαν στα δύο πόδια, πετυχαίνοντας την πρώτη τους νίκη.

Σε ένα "must win" αγώνα για βαθμολογικούς, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, τα αγόρια ανταποκρίθηκαν και πήραν εύκολα το πρώτο ροζ φύλλο, στον εκτός έδρας αγώνα της Χερσονήσου με αντίπαλο την ομάδα της Πεδιάδας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ανδρογέα να μην μπαίνει με το πόδι τερματισμένο στο γκάζι, αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν αρκετή για να προηγηθεί στην πρώτη περίοδο με 9-19. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου επιβεβαιώθηκε η μέτρια εμφάνιση, με την ομάδα μας να προηγείται στο ημίχρονο με 20-32.

Μετά την ανάπαυλα ήταν φανερή η αλλαγή στην αντιμετώπιση του παιχνιδιού, αφού η συνεχής και ουσιώδης πίεση σε όλο το γήπεδο έφερε το άνοιγμα της διαφοράς και το αποτέλεσμα στο τέλος της τρίτης περιόδου στο 35-62.

Αφού είδαν στο τρίτο δεκάλεπτο με ποιόν τρόπο μπορούν να δικαιωθούν οι κόποι τους, οι νεαροί αθλητές συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους, διευρύνοντας κι άλλο τη διαφορά, με το τελικό σκορ να "γράφει" 43-85.

Ήταν σίγουρα μια χρήσιμη και απαραίτητη νίκη, που θα δώσει ευκαιρία για διόρθωση των λαθών που έγιναν και ταυτόχρονα τόνωση της αυτοπεποίθησης των παιδιών για τον επόμενο αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι σκόραραν και οι δώδεκα παίκτες του Ανδρογέα.

Τα τέταρτα, 9-19, 11-13, 15-30, 8-23.

ΠΕΔΙΑΔΑ (Κριμίλης): Φουκαράκης 2, Διαμαντάκης, Τερζάκης Κ 2, Πελεκακης 17(1), Κουκουλάκης 5, Τερζάκης Ε 4, Σαλαβαντάκης, Πλατανάκης, Κρητικάκης 11, Σηφάκης 2

ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ (Λουμπούνης, Ανυφαντάκης ): Σταμούλος 16(1), Καπετανάκης 12, Λιανέρης 3(1), Δαμιανάκης Ν. 2, Αγγελάκης 2, Παπαδάκης 9, Κοτσαρίδης 2, Δαμιανάκης Γ. 2, Μιέστρι 8, Σαββίδης 8, Πιταροκοίλης 2, Κουκλάκης 17(1).

Συνοδός τμήματος ο κ. Γιώργος Παπαδάκης.

Χορηγός τμήματος το ξενοδοχείο Anissa beach.