Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΙΔΙΚΟ1:ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.

Πρεμιέρα της νέας χρονιάς για το παιδικό της ομάδας μας το μεσημέρι του Σάββατου 08 Οκτωβρίου στο κλειστό του Λίντο με αντίπαλο την ομάδα του Ηράκλειο. 

Παρά τη δεδομένη δυσκολία του αγώνα, το ξεκίνημα μας ήταν ιδανικό, με τους παίκτες της ομάδας μας να αιφνιδιάζουν τους αντίπαλους με την δύναμη και το πάθος αλλά και τις σωστές επιλογές στην επίθεση. Αποτέλεσμα 11-14 μπροστά στο σκορ η ομάδα μας στο τέλος του 1ου 10λέπτου. 

Το 2ο δεκάλεπτο ξεκίνησε δυστυχώς με τον τραυματισμό (διάστρεμμα) για τον παίκτη μας Μαρκατάτο (περαστικά και γρήγορη επιστροφή δυνατός και σιδερένιος) και σε συνδυασμό με την ασφυκτική πίεση της ομάδας του Ηρακλείου με τις πολλές εναλλαγές ξεκούραστων παικτών είχε ως αποτέλεσμα το 2ο δεκάλεπτο να κλείσει με το επιμέρους σκορ 25-6 και έτσι να κλείσει το 1ο ημίχρονο με 36-20. 

Στα αποδυτήρια με τον κόουτς Λουμπούνη  να τους δίνει οδηγίες αλλά τονίζοντας να δείξουν το αρχικό πάθος στην άμυνα και να βγάλουν τον "εγωισμό " τους είχε ως αποτέλεσμα τα επόμενα δύο 10λεπτα (9-6 και 11-4)  να δώσουν πολύ όμορφες στιγμές για την ομάδα μας κερδίζοντας μάχες και το χειροκρότημα και το σεβασμό όλων στο τέλος. 

Οι παίδες της ομάδας μας αγκαλιασμένοι όλοι μαζί στο τέλος, έχοντας στο κέντρο τον προπονητή τους και τον τραυματία μας , έδωσαν την υπόσχεση για πολύ δουλειά στη προπόνηση και μας προετοιμάζουν για μια συναρπαστική σεζόν.

Το φύλλο αγώνος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ - ΑΝΔΡΟΓΕΑΣ ΓΑΣ 56-30

Τα δεκάλεπτα: 11-14, 25-06, 9-6, 11-4

Ηράκλειο (Μαυράκης-Σγουράκης): Λογοθέτης Σ, Μακράκης 15 (1), Καρίπογλου, Σεγρεδάκης, Μαστροδήμος, Μωχάμεντ , Καραπιδάκης 8, Λογοθέτης Κ., Τσαγκαράκης 13, Χαλαμπαλάκης 9, Καλλικάκης 7, Κοντογιάννης 4.

Ανδρογέας (Λουμπούνης): Σταμούλος 10(1), Δαμιανάκης, Λιανέρης, Παγωνίδης 4, Μαρκατάτος 2, Σαββίδης 2, Κυριακάκης 2, Καλαϊτζάκης 1, Μιέστρι 9, Κοτσαρίδης, Χατζηδάκης, Πιταροκοίλης

Συνοδός τμήματος ο κ. Νίκος Σταμούλος και χορηγός τμήματος το Anissa Beach.